Semmosissa. Olen ihan superihastunut tohon Odd Mollyn takkiin. Löytyipi -70% alessa Campadresta tovi sitten, enpä muuten olisi varmaan raaskinut ostaakaan. Mutta melkein olisi ollut alkuperäisenkin hinnan väärti, kovasti tykkään tästä mallista.

Tosi kiva että toi meidän eteinen on nykyään ihan supersiisti, mutta arvatkaa mitä tajusin tiistaina. Että jätesäkillinen mun kenkiä on lähtenyt kaatopaikalle muun roskan kanssa. Siis oikeastaan kaikki mun kengät. Joku hassu pari pelastui. Tiedän; pölöä pakata kenkiä jätesäkkiin edes pienen siivouksen ajaksi - etenkin kun mies on tunnetusti tehokas tyhjentämään roskia. Phuuh. Olen yrittänyt olla ajattelematta asiaa kauheasti, se on melkein liian tuskaista. Onneksi muutama pari tosiaan säästyi; nämä Laura Bellarivat ovat mun parhaat kenkäni, helpottavat kyllä kovasti. Akuutein tarve on kai uudet juoksutossut ja nekin olivat jo vuosia vanhat, joten olkoon. Kyllä tää taas tästä.

 

Pakko kehaista samalla Isadoran mattaisia huulipunia; näitä mulla on monessa sävyssä mutta tää Naked varmaan käytetyin. Hyvä hinta-laatusuhde.

Niin ja meidän perjantaitacojen jälkeen just äsken pyoräytteli Aino hula-hulavanteella (tai mikä se nyt onkaan) tacokastikkeet tohon (valkoiselle) olohuoneen matolle. 

Niin että nyt lähden kauppaan hakemaan manchego -juustoa (siitä on pahasti tullut mun intohimo, törkeän hyvää) ja pakenen Hildelle viinille. Hyvää perjantai-iltaa ja lauantaiaamusta sitten tietysti treeniin! Morjens. :D 

 

(Ensimmäiset leskenlehdet bogasin muuten tänään, pakko oli kuvata nekin! :))

Kommentit (10)

SH
13/10 | 

Kenen tuo laukku oli, kun se on tosi ihana? Jossain aiemmassa postauksessa se olikin. 

Virve
16/10 | 

I feel you... Minä laitoin viime keväänä isom säkillisen vaatteita uffille ja huomautin miestäni monta kertaa, että vie eteisen säkin mennessään. Syksyllä paljastui, että olin laittanut säkin päälle paperikassin omani että tyttäreni villakangastakit, juuri ne ihanat Your Facen duffelit... Toivottavasti joki teki hyvän löydön...

Vierailija
17/10 | 

Eikä! Mulla muutossa meni kanssa kerran roskiin menevät vaatteet säkki ja käyttövaatteet sekaisin...ja help ..se oli too late kun tajusin.
Joutui siis pakon edessä shoppailee😆.
Btw kysyisin myös sellaista että jos ei hallitse ysin ruotsin kieltä/ norjaa ei yhtään niin miten siellä pärjää englannilla?
Aurinkoista palmusunnuntai viikonloppua!!!!🌻🐣

Vierailija
18/10 | 

Meillä sama homma. Toisen kaksosen ihan uusi maalivahdin rintapanssari. Miksi laitoin jätesäkkiin. 😉

Vierailija
19/10 | 

Kauheaa! Ne kengät... Nyt menee melkein mulla yöunet järkytyksestä ;) Näen varmaan painajaisia, että kaikki omat n. 40 paria joutuu roskiin...

Takki on kyllä ihana, keväinen. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram