Eli marraskuun tärkeimmät meikkituotteet!

 

 

Lupailin kertoa muutamasta suosikkituotteesta, joita ilman en meikkaisi ja jotka ovat erityisen tärkeitä näin marraskuussa. Niistä yksi on Chanelin itseruskettava - tämän tuotteen voittanutta ei vaan ole. Lopputulos on ainakin mulle kaikkein paras ja luonnollisin. Koskaan ei ole näkynyt jälkeäkään voiteesta. Hyvä haastaja on kyllä Vita Liberatan itseruskettava yönaamio (saa esim. Sokoksen verkkokaupasta). Jos ette Chanelia saa käsiinne, suosittelen Vita Liberataa. Muuta en ehkä itse hankkisi - ja tykkään käyttää hyvälaatuisia, mietoja itseruskettavia etenkin näin auringottomaan aikaan. Muuten menee lookki väsyneeksi zombieksi.

Toinen ihan superluottotuote on Sensain Silky Bronze kompaktipuuteri. Tää on mun meikkivoide, mun puuteri, mun kaikki. En juuri käytä meikkivoidetta - siis koskaan. Mutta tällä saa tasoitettua hyvin ne kohdat ihosta, jotka kaipaavat tasoitusta ja lopputulos on niinikään aina super. Sain tällaisen alunperin blogiyhteistyön kautta; tuote kesti varmaan lähemmäs kaksi vuotta ja nyt olen ostanut uuden. 

Meikkivoiteen korvaajana toimii myös Smashboxin Pore Minimizing Photo Finish. Eli siis primer, jota voi käyttää meikkivoiteen alla tasoittamassa ihon täydellistä pohjustusta varten, mutta jota käytän myös ihan yksinään. Mulla on aika näkyviä ihohuokosia ja suuret ihohuokoset tekevät ihosta helposti vanhemman näköisen. Tsadaa, tällä aineella on sekin pulma ratkaistu.

Ja sipaus poskipunaa ja ripsaria, muuta meikkiä en välttämättä arkeen tarvitse - ja juhlaankin vain vähän lisää tummaa luomiväriä. Kun iho on kauniin värinen ja hyvässä kunnossa, ei muuta meikkiä tarvita juurikaan! Vähän niinkuin se kesän hehku, se on paras meikki, saa hymyilemään eniten ja tekee olon itsevarmemmaksi. <3 

 

Sellaisia meikkiajatuksia viikonloppuun. Ja perjantain asua tietty - tykkään niin jakaa näitä "päivän asuja". <3

Onnea, lepoa ja liikuntaa teille - mulla on huomenaamulla ohjausvuoro jumpassa, jee jee! :)

Nähdään pian!

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010