Tänään kävelimme Ainon koulupäivän jälkeen kahvilan ja kukkakaupan kautta kotiin. Haimme pullat ja kakkupalat ja yhdet ihanasti tuoksuvat hyasintit. Kokovaaleanpunaisissa ja pienessä tihkusateessa. Lohen- ja persikanpunaiset sävyt ovat mun mielestä niin kauniita ja viihdyn ihan kokonaan vaaleanpunaisissakin oikein hyvin, jos sävyt ovat oikeat. Ei ihan perusvaaleanpunaista, mutta kaikkia tällaisia murrettuja sävyjä. Näissä täma loppuviikko vietetty.

Huomenna olisi aika tiukka treeni- ja siivouspäivä. Aamusta treeniin ja loppupäivä pientä pintaremppaa. Phuuh. Hyvä että tänään tuli tankattua tota kakkua. 

Meillä on nimittäin just nyt alakerta täynnä IKEAn pahvipakettia - eteisen kaaos olisi tarkoitus laittaa järjestykseen kaapeilla. Niin että bachata -soittolista soimaan ja työniloa. Näette (toivottavasti jo pian) ennen ja jälkeen kuvia.

Yksi soittolistan ihanista biiseistä... Mitään kovin laadukasta videota tällekään ei löytynyt, joten suosittelen sulkemaan silmät ja kuuntelemaan myöhäisen perjantai-illan viimeisiksi tunnelmiksi.... <3

 

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010