Heippa hei :) Onpa ollut ihanan iisi perjantai. Täällä on hiihtolomaviikko, joten en ollut kunnon töissä lainkaan. Kävin vain vetämässä aamujumpan. Odotan niin että saan nää perjantaivapaat takaisin. 

Tänään oli muutenkin hyvä päivä koska vähän jumissa oleva talon laajennusprojekti konkretisoitui vihdoin rakennusmiehen vierailuun. Ollaan odotettu sitä niin innolla. Kyllä se rakennus vielä tässä keväällä alkaa ja saamme kunnolla lisää tilaa mun pieneen mökkiin ja ihan modernin osan lisäksi tähän 1800 -luvun helmeen. <3

 

Täällä on ollut niin sateista (ja muuten niin lämmintä että mun pensasaita ja syreeni puskevat jo vihreitä lehden alkuja!) että eilen askartelin korviksia. Ensimmäisessä kuvassa on kolme paria; niistä noi suuret puuhelmiset olen ostanut, mutta mietin heti ne ostettuani että voisi tehdä itse. Tein siksi pienet pisaranmalliset puukorvikset ja roikkuvat pitkät - tollaisia olen vähän tuloksetta etsinyt. 

Et tarvitse paljon aineksia; jotain metallista (mulla on kai kupari-) narua, korviksen koukkuja ja helmiä. Helmet ovat tietysti kivoja luonnonmateriaaleissa. Pandurossa oli tollainen kiva "Bone" -lajitelma erilaisia luuhelmiä. Mitään ohjetta mulla ei näihin ollut, kunhan pujottelin helmiä haluamaani malliin. Ainon ja Olavin suosikit olivat noi pitkät suorat ja mun ja Ollin suosikit noi pyöreät pisarat.

Ja risotto, lohi ja vihreät vihannekset uunissa on aina hyvä idea jollet tiedä mitä päivälliseksi!

 

Nyt perjantai-iltaan. Vähän viiniä lasiin ja aamulla sitten taas jumppaan.

Illan rentoihin tunnelmiin: Jose Gonzalezin Heartbeats. <3

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram