Heippa hei <3

Tällaista täällä. Mekko on Mangon - ostin aleista, 199 kruunua kuuden sadan sijasta. Jejee.

Joku kyseli kouluterkkarin työstä Norjssa ja mietin etten paneudu aiheeseen liikaa nyt, sillä mun työkuviot ovat just nyt niin hektiset. Olen kai vähän valitellut kiireisyyttä tässä aiemminkin, mutta nyt siis tammi-helmi-maaliskuun olen töissä lähemmäs tuhannen oppilaan lukiossa (siis täällä on lukio ja ammattikoulu aina samassa) terkkarina neljä päivää viikossa. Perjantait, jotka mulla oikeasti ovat vapaat vedän ensin yhden jumppatunnin aamulla. Se siitä vapaapäivästä siis. Ja jumpan jälkeen olen töissä toisella koululla, jossa on ala- ja yläaste yhdessä. Sellaiset vapaaperjantait siis.

Odotan niin innolla huhtikuuta, joloin lopetan lukion ja siirryn vain peruskoulun puolelle. Ja pidän ne perjantait vapaana (paitsi aamujumpan). Mutta noin yleisesti täällä on sellainen sääntö, että 300 peruskoululaista kohden pitäisi olla yksi kouluterkkari täydessä virassa. Mulla on tällä hetkellä vähän liikaa.

Perjantai-illat ovat siis erityisen tervetulleita tän talven. Ja olen ehkä niin ansainut yhden Kuuban matkan. Huh. :) :) 

Kohta meille tulee visiitille naapurin miehet, onneks on vielä tää nätti mekko päällä etten oo vaihtanut yöpuvun shortseihin. :D Olli on muualla yökylässä, Aino piirtelee lattialla ja Olav siivoaa - niitä yllätysvierailijoita varren nyt yhtäkkiä. Mun täytyy ehkä vähän auttaa sitä. 

Hyvää iltaa teillekin. <3 Nähdään pian. <3

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010