-ja curly girl -raporttia

 

Huh, vihdoin täällä taas! Sisko alkoi jo kyselemään missä blogi viipyy. :) Tiedän, on viipynyt. En oikein edes tiedä mistä aloittaisin. Mitä on ollut. Vaikka mitä. Vaikka rippijuhlat. Tiedättekö, täällä rippijuhlat on ehkä Suomea suurempi tapahtuma ja tuntuu että kaikki järjestelevät ja stressaavat niitä hirveästi. Mulle oli jotenkin aluksi aika selvää, etten puutu Olavin lapsen rippijuhliin kovasti, mutta miten kävi. Tulostin laspuuskuvia, kirjoitin pöytäkortteja, leivoin kakkuja ja ripustelin valonauhoja. Mitä en olisi tehnyt. En ole pitkään aikaan tuntenut itseäni niin supernaiseksi kuin viime viikonlopun jälkeen. Olisikin ollut oma lapsi. Eikä vain uusi lapsi vaan uusi koko suku. Olen ollut ihan puhki koko alkuviikon. Oikeasti. Olavin lapsi on ihan super, mutta koko hommaan liittyi kai kaiken järjestelyn lisäksi niin paljon tunteita, että olen ollut puolikuollut. Puolikuollut supernainen.  

Ja curlyt etenee. Vähän vaihtelevin tuloksin. Tänään on aika sähäkkää kiharaa, sillä pidin yöllä kunnon öljynaamion hiuksissa - jep ihan vaan kookos- ja oliiviöljyä keittiöstä - enkä kai ehtinyt huuhdella kaikkea öljyä kunnolla pois. Se vetää hiuksen tosi kiharalle. Noin muuten mulla on edelleen hyvä fiilis metodista. Ei niin, että kiharaa ois pakko väkisin saada, mutta hiukset nauttivat kosteudesta ja hellyydestä. En ole siis ajatellut palata silikoneihin ja sulfaatteihin, mutten heitä muotoilurautoja ja hiussuihkeita roskiin - yritän vaan hoitaa mun kuivan kähärää hiusta sille parhaalla tavalla.

Olenko muuten sanonut, että toukokuussa aloitin taas tekemään nelipäiväistä työviikkoa? Luojan kiitos. Se on niin pelastus mulle, mutten ole ehtinyt vielä oikein nauttimaan järjestelystä; viime perjaintain juoksin rippijuhlajärjestelyissä ja tänään oli pakko käydä töissä... Mutta se on alkanut. Ensi perjantain saatan maata sängyssä puoleen päivään. Ei kun en. Se on Norjan kansallispäivä. Kaikki herätetään seitsemältä tykinlaukauksiin. Mutta huomenna lepään (ei kun ainiin mulla on aamujumppa). Ja nyt otan lasin viiniä. Ja varmaan nukahdan. 

Levätkää tekin. Jotain järkevämpää asiaa ensi kerralla :D Ja nopeammin <3

 

Perjantaifiiliksiä. Tää on niin ihana. Ja jos haluat Spotifysta tunnelmallisen viikonloppu-kynttilä-dinner-listan niin tsekkaa Xavier Luna Radio. <3

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010