Kiitos kauniista kommenteista ed. postaukseen. Tuntui tosi hyvältä; taisin siis todella tarvita vähän sellaista tukea. Aina on sitäpaitsi vähän jännää julkaista postauksia, aina - ja etenkin niitä, joissa tunnen kertovani vähän syvempiä omia ajatuksiani. 

Eikä koskaan tiedä, miten postaukset otetaan vastaan. Joskus postaukset, joista itse on ihan fiiliksissä suunnilleen karkoittavat lukijat ja sitten taas jotkut omasta mielestä vähäpätöiset jutut keräävät tykkäyksiä. Siksi näitä on pakko tehdä omalla tunteella ja ihmetellä sitten vaikka jälkikäteen että miten tässä nyt näin kävi. :D Mun tekemisessä on yleensäkin usein se spontaanius; olen huono suunnittelemaan asioita. ;) 

 

Tämänkin postauksen kuvat muistin nyt vihdoin; mehän kuvailemme By Pias -porukalla Porvoossa jo melkein pari viikkoa sitten. Näette varmaan pian enemmän (ja parempia) kuvia, mutta tässä nyt mitä mun kameraan onnistui jäämään. Päivä oli ihana ja etenkin (mulla päällä valkoisesta) bambuisesta Passion -mekosta mun täytyy sanoa, että jos se vähänkin kiinostaa, niin kokeile ihmeessä! Sillä on hoikentava ja muotoja kauniisti esiintuova vaikutus, lupaan! ;) Todella kaunis mekko. Ja makean sävyisiä Mami -farkkuja olen odottanut jo sitten meidän keväisen Italian -kuvausreissun, nyt niitä vihdoin saa. By Pias liikkeet muuten itsessään ovat pieni elämys, niissä voi käydä inspiroitumassa vaikkei mitään ostaisikaan!

 

Lopuksi postauksen tärkein, parasta perjantaifiilistä. Tuun tästä niin hyvälle tuulelle. Oikeasti aina jos meinaa olla huono olo, salsa soimaan ja ylös sohvalta. Ja aina aamuisin autossa työmatkalla. Aina. Paras lääke. Tän videon paras kohta on ehkä se, missä työmiehet alkavat tanssia. En tiedä hymyilenkö vai itkenkö. Ehkä vähän molempia.

 

 

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!!

Kommentit (3)

Vierailija
4/3 | 

Salsa on ihana laji ja kysynkin että osaisitko kertoa mistä saan hyvät salsakengät juuri ne samanlaiset kuin sinullakin?

Vierailija
6/3 | 

Hui kun olet hoikistunut. Upea nainen! Tuossa valkoisessa mekossa näytät kuin melkein sulautuisit ympäröivään maisemaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010