Heip, miten teidän perjantai menee? Toivottavasti sulla on loma, mulla ei vieläkään. Tai muuten vaan hyvä olo, sillä ei se mitään, kaikki vapaapäivät ja hetket töiden jälkeen nautitaan. Siitä, että voi istua lämpimässä ulkona, siitä että aurinko näkyy ja lämmittää ja siitä, että on niin valoisaa ja vihreää. Mietin, että siinä on oikeastaan ihan tarpeeksi ilon aiheita, vaikkei lomaa olisikaan - niin paljon iloa, ettei lomaa melkein edes tarvitse. 

Ja farkkushortsivillitys jatkuu, nämä peritty kaverilta. Ja omatekema kasmirneule on täydellisen pehmeä illaksi päälle. <3 

Pikkasen ollut harmitus siitä, että koko kaveriporukka on ollut tämän ihanan viikon helteillä telttaretkellä saaristossa. Paitsi minä töissä. Minä, jonka mielestä se on niin parasta. Vähän on ollut sellainen yksinäinen ja ulkopuolinen olo, äh. Ja mieskin jossain työjutuissa. Että se siitä kesäidyllistä ja yhteisestä ajasta. Tai parisuhteen hoidosta ja huollosta. Mutta ei se mitään, ei kesällekään kannata asettaa mitään kummia odotuksia. Että se taikoisi kaikesta parempaa. Että kaikki olisi onnellisempaa ja helpompaa tai että ne tunteet, joita haluaisimme tuntea heräisivät eloon.

Kesällä saattaa sen sijaan olla taipumus herättää uusia tunteita, ravistella ja heitellä vähän. 

Ja jos se tapahtuu, on se ehkä vielä parempi kuin toivottujen ja suunniteltujen odotusten täyttyminen. On ehkä parempi, ettei se mukava piknik, jonka olet suunnitellut sujuvan tutuissa puitteissa tapahdukaan. On ehkä parempi, että joudut johonkin ihan muuhun. En tiedä. Mutta olen edelleen sitä mieltä, että elämän parasta antia ovat uudet kokemukset. Asiat, joista et tiedä ja jotka ovat melkein liian pelottavia toteutettaviksi. 

Ja jos nyt mietit, ettei sulle koskaan tapahdu mitään niin kummallista. Ei sun elämässä. Ei meille tavallisille perheenäideille. Kyllä tapahtuu. Ne ovat vaan joskus niin pieniä juttuja, ettet huomaa niitä. Uskalla tehdä asioita tapahtumaan. Uskalla hankkia pieniä salaisuuksia. Uskalla tuntea perhosia mahanpohjassa. 

 

Hyvää perjantaita, kesäistä elämää ystävät <3

Ja yksi makea biisi, koska perjantai. Ja koska J Balvin on aina niiiiin hvyää fiilistä.

 

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 | 

Onko kaikki ok? Ihan kun olisit tehnyt jotain pahaa ja todistelet itsellesi, että se on oikein.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012

Kaikki Ok 😂 Ai kamala varmaan vähän vaarallista kirjoittaa tällaista - helppo tulkita vähän yläkanttiin. En oo missään pahanteossa ollut, varmaan liikaa töissä, jossa yritetään auttaa kaikenlaisia perheitä... ja tulee välillä itselle vähän sellainen liiankin A4 -elämäolo. Ja sellainen voi kuivattaa elämänilon, yhä muistuttaa itselle että pikkasen voi tehdä hulluja (ei pahoja 😉) asioita eikä aina yrittää tehdä kaikkea niin oikein. Virheitä kun kaikki tekee, ei niitä voi välttää niin joskus kannattaa vaan kokeilla asioita.
Kaikki siis hyvin, muistuttelen itselleni vain että elämää kannattaa elää. 😊❤️

Vierailija
3/7 | 

Oi mitkä pompom ihanuus kengät ilmeisesti Ainolla on, mistä tämmöiset on hankittu?

Ja itsekin pohdiskellut että kesään lataa välillä liikaa odotuksia ja ylisuunnittelee kaiken. Siitä rentoudesta hauskat spontaanit jutut kuitenkin syntyy.

Maiti
4/7 | 

Hei, oletko "julkaissut" kasmirneuleen ohjetta? Olisi niin ihana alkaa neuloa sitä näin perjantain kunniaksi.

Vierailija
5/7 | 

Mahtavia ajatuksia sinulla taas elämästä ja niin kaikesta tästä🌸 Tykkään niin teidän terassista se on jotenkin niin ihana pöytineen kukkineen ja nyt kivat valot 😍 Nautitaan jokaista elämän hetkestä ja kauniista luonnosta kun on kesä. T. Arja

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010