Niinpä tuli tehtyä pieni pikainen Espanjan reissukin. Joka aamu sentään tunnin ripeä lenkki ja treenailua hotellilla. Perjantaina kotiin ja eilen ystävien 40 -vuotisbileisiin. Tänään väsy. Huomenna takaisin töihin. Apua :D

 

Mutta onpahan ollut loma. Yksi vuosi vanhemmaksiki tultu.

Tällaiset henkilökohtaisemmat asiat ovat joskus tosi pelottavia kirjoittaa, mutta koska olen aiemmin sanonut kertovani "joskus myöhemmin" lisää ja koska tämä mies on kesän aikana ollut mun mukana lomilla niin Suomessa kuin Espanjassakin, ajattelin että on kai aika.

Ehkä joku on nähnytkin meitä; minua ja tuplasti munkokoista miestä, jolle kesä on kasvattanut merirosvon näkoiset hiukset ja parran ja jolla on kiharoita niskassa. Miestä, jonka olen tuntenut meidän neuvolan lääkärinä jo viitisen vuotta, mutta jonka kanssa mulla ei koskaan aiemmin ole - luonnollisestikaan - ollut mitään romanttista. Miestä, joka harvoin istuu paikallaan, joka rakastaa lapsia ja luontoa, on hyvä tanssimaan, haluaa olla mukana kaikessa mitä teen ja joka tykkää pitää kiinni. Sitä tulette varmasti näkemään täällä. Tai ainakin kuulemaan siitä. Se on sellainen hyvä mies, josta voisin kirjoittaa vaikka kuinka paljon. <3

 

Tiedän, että blogin nimi on ehkä aika vaihtaa. Ehkä. Toisaalta se on aina ollut vain blogin nimi, jo ennen kuin olin vaimo. Ja toisaalta se on aina osa minua. Kuten olen ennenkin sanonut, kalastaja on ja tulee aina olemaan tärkeä osa mun elämääni. Mietin siis. Mutta ei tästä Merirosvon vaimoakaan tule, älkää huoliko. :D Jotain ihan muuta sitten.

 

Pahoittelen muuten viime postauksen virhettä; luulin pitkään että Arabian Pastoraali oikeasti kirjoitetaan Pastoriaali... Aina sitä oppii jotain uutta.

 

Aino makaa parhaillaan mun selän päällä ja Olli mun kyljessä. Täytyy mennä lukemaan Akua sänkyyn. Hyviä unia ja rauhallsita yötä - myötätuntoa kaikille muillekin työt huomenna aloittaville! :D

 

 

Kommentit (18)

AK
22/18 | 

Älä pelkää! Itselleni tuli niin hyvä ja lämmin mieli näistä kuvista ja tekstistäsi. Ihanaa, että olet onnellinen ja löytänyt "merirosvosi". Mielelläni kuulen ja katson tällaisia kuvia teidän kauniista yhteisistä hetkistänne myöhemminkin.

Mitä blogin nimeen tulee, niin enpä ollut ajatellutkaan, että sitä pitäisi muuttaa. Mutta teet niin kuin sydän sanoo. Ihanaa syksyn alkua!

Vierailija
23/18 | 

Ihana uutinen.  <3 Olet todella onnesi ansainnut! <3  Kaikkea hyvää sinulle! 

Vierailija
24/18 | 

Olen onnellinen puolestasi koska tiedän miltä tuntuu olla onneton ja kokea että ei tule kuulluksi tai nähdyksi parisuhteessa. Olen onnellinen puolestasi koska tunnistan samanlaisen herkän sielun mitä itse olen. Ihmisen, jolla on myös valtavasti empatiaa ja ymmärrystä muita kohtaan.

Mutta voi miten asiat etenevät niin nopeaan. Arvostan avoimuuttasi mutta hävettää itseni. Me lukijat. On tirkistelijä olo. Tiedän ettet jaa vastoin tahtoasi (tosin mihin viittasitkin, blogisi kautta ihmiset tunnistavat ja tieto liikkuu ilman jakamistasikin). Silti toivon, että tiedät ei tarvitse kertoa kaikkea. Ihan heti. Ja alkuihastuksen tunnekuohuissa. Anna teille aikaa, vaali näitä hetkiä. Ne ovat vain teidän kahden. 

Olet ihailtava nainen.

Milla
26/18 | 

Ihanaa ❤️ Ja jännittävää :D Haluan kuulla lisää

Vierailija
28/18 | 

Onnea teille! Toiveena sisustuspostausta enemmänkin valloittavasta pikku talostasi.

Mm
29/18 | 

Tuli mielettömän hyvä mieli sinun ja "Merirosvosi" puolesta! Nyt hänet on esitelty ja hän kulkee vierelläsi ja vilahtelee ehkä bloginkin puolella. Ihanaa onnen aikaa teille! Niin kauniita kuvia Espanjasta!

Vierailija
30/18 | 

Ihanaa.Näytätkin niin onnelliselta ja seesteiseltä noissa kuvissa.

-kirsi-

Private girl
31/18 | 

Hauskasti olet jo maustanut kuvia merirosvon jaloilla ja varjolla (omaa oletustani). Muista myös, että jaat vain sellaisia juttuja, mitä aidosti haluat jakaa. Ihmisellä on oikeus yksityisyyteen. Ja onneen ja iloon 😚

Vierailija
32/18 | 

Ihana kesä ja loma! Niin kiva kuulla, että sulla menee hyvin ja olet onnellinen, oot niin ansainnut sen. Kuten me kaikki:) Ei kyllä tullut mieleenkään, että blogin nimi vaihtuisi, jotenkin tämä nimi niin kuuluu kuitenkin sun blogille<3 Ellei sitten entinen mies pidä sitä jotenkin outona. Mukavaa työviikon aloitusta<3 ps. toivottavasti syksylle ois tulossa joku ihana neuleohje:)

Salsaa
33/18 | 

Sinun kuvistasi paistaakin onnellisuus ja rakkaus katseestasi!
Älä ihmeeessä vaihda blogin nimeäsi! Hyvä nimi ja sillä sinut tunnetaan.
Ehkä merirosvosta löytyy vähän kalamiestä ja sinusta tulee joskus vaimo....

Vierailija
34/18 | 

No, ilmoitanpa eriävän mielipiteeni. Nimet eivät ole vain nimiä, ja iät eivät ole vain numeroita. Ikä on elettyä elämää ja sen mukanaan tuomaa viisautta, ja nimet ovat olennainen osa sitä, miten itse kukin itsensä näkee. On aina iso päätös, ottaako naimisiin mennessä toisen sukunimen. Se ei ole "vain" nimi. Harva vaihtaa etunimeään, vaikkei siitä pitäisikään. Myöskään tämän blogin nimi ei ole vain nimi. Ei ainakaan minun mielestäni. Olenkin odottanut, että koska otsikossa lukee jotain muuta, kun tulen tänne tsekkaamaan.

Katariina
35/18 | 

Voi että Johanna olen niin onnellinen sinun ja kultasi puolesta! ❤

Ellu2406
Liittynyt5.6.2017
36/18 | 

Niin kaunista ja herkkää..... Onnea sinulle ja koko läheiskunnallesi. Elämä on ihan varmaan tarkoitettu  nautittavaksi ja sinä osaat sen taidon! Halaan sinulle , lapsillesi ja merirosvollesi täältä Suomesta lämpimän kaukohalauksen! Sait onnen kyyneleet silmiini....

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram