Hei pitkältä blogitauolta. Kiva että tulit lukemaan mun kuulumisia.

Tiesittekin ehkä, että mun joulu on ollut erilainen. Kuvat ovat Riikasta, sillä vietin jouluaaton siellä Olavin kanssa lasten nauttiessa Thaimaasta isänsä kanssa. Kuvista vain viimeinen on meidän hotellilta, mutta suosittelen lämpimästi viiden tähden Grand Poet Hotellia etenkin loistavan spa- ja wellness osastonsa ansiosta. Sain toivomani saunan jouluaattona; ja jokaisena matkan muunakin päivänä. Monena erilaisena versiona. 

Jouluun on siis liittynyt paljon uusia tunteita ja varmasti enemmän itkua kuin jouluihin koskaan aiemmin (vaikka ainahan niihin jokunen kyynelkin on mahtunut. Aina.). Joulu on ollut monella tapaa vaikea, mutten sanoisi kivulias. Joulu on ollut tunnerikas. Opettavainen. Elämänmakuinen.

Enkä haluaisi olla ilman juuri tätäkään joulua. Se on ollut osa mun elämää.

Lentomatkalla kotiin Riikasta sairastuimme vatsatautiin. Joulun erilaisuus siis jatkui omalla tavallaan kotona.

 

Eilen olin viimeistä kertaa yötä Hildellä - en vain tänä vuonna vaan ainakin puoleen vuoteen. Mun yksi tukipilari ja paras ystävä lähtee kiertämään maailmaa puoleksi vuodeksi. Tänäänkin on siis itketty ja halattu. Hilden lähtö oli varmasti kivuliaampi kuin joulu. Ja vuoden vaihdettakin on juhlittava ihan uudella tavalla.

Mutta mulla on rauhallinen olo. Ehkä se itkeminenkin on auttanut. Ja halaaminen. Ja puhuminen. Ja ennen kaikkea se, että elämässä - ja ihan vierellä on turvaa ja rakkautta. Olen oikella polulla. 

Ja Olavilla on mun neuloma paita. Se on pitänyt sitä joka päivä siitä asti kun sai sen synttärilahjaksi joulukuun alussa. 

 

Hyvää vuoden viimeistä päivää. Nyt mennään valoa - ja parempaa uutta vuotta kohti! <3

 

Ps. Nämä puhelimella otetut kuvat on muokattu uudella PhotoScape X:lla joka käy myös Macin käyttäjille - monesti kun olette kyselleet millä ohjelmalla muokkaan kuvia - ja kun perus PhotoScape ei ole macilla toiminut. X toimii! Oli pakko vähän kokeilla uusia juttuja. :)

 

Kommentit (8)

Mimou La
9/8 | 

Ihania kuvia! Ja ou nou tuo lentokoneessa sairastuminen 😬😬

teljänneito.com Jessica
12/8 | 

Miten ihana tunnelma näissä kuvissa Riikasta! Kävimme siellä ystäväni kanssa alkuvuodesta ja se oli tunnelmallinen ja söpö paikka. Paljon haleja ja lämpöä uuteen vuoteen, sitä tarvitaan varsinkin vatsapöpöjen ja ikävien tunteiden jälkeen <3 

pipsak
13/8 | 

Blogia ehdinkin jo odottaa.Ihania kuvia,Hyvää uutta Vuotta!

pipsak
14/8 | 

Blogia ehdinkin jo odottaa.Ihania kuvia.Hyvää Uutta Vuotta!

Midinette
15/8 | 

Ihania kuvia! Näyttää tunnelmallisesta.

Sekä itku että nauru kuuluvat elämän koko kirjoon! Ilo ja suru, haikeus, ikävä, kaikki!
Kiitos, että jaat aremmat ja vaikeatkin asiat täällä meidän tuntemattomien kanssa.
Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta! Toipa se mitä tahansa tullessaan!

PS. Riika taipuu samoin kuin sanat piika tai siika: Riikaan, mutta Riiasta

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010