Aloitimme sunnuntain puhaltamalla kananmunia - ja paistamalla niistä lettuja aamupalaksi. Munat maalasimme tietysti pääsiäistä varten; tai tarkemmin sanottuna lähimetsän puuta varten, johon kaikki saavat käydä ripustamassa pääsiäismunia. Kaunis värikäs näky lenkin varrella.

Maalaushommien jälkeen saimme leikattua (ihan kauhean pusikoituneet) pensasaidat ja suuren syreenipuu/pensaikon. Pelkkä leikkaaminen ei meille loppujen lopuksi riittänyt, vaan kaivoimme ylös pätkän pensasaitaa ja siirsimme sen tilalle syreeniä (viimeinen kuva). Saamme siis rönsyilevän, puolikuolleen pensasaidan tilalle (toivottavasti) ihanan syreeniaidan. Käyttökelpoiset pensasaidan palat säästimme ja istutamme talon taakse, missä aidan ulkonäöllä ei niin ole väliä. 

Vitsi että pihan ilme on tosi paljon siistimpi heti. 

Ehdin juomaan Hilden kanssa kahvitkin ulkona ja höpisemään tärkeimmät kuulumiset turvallisen välimatkan päästä.

Ja istumaan auringossa puikkojen kanssa. 

Uudet ihanat, pehmeät farkut ovat LEEn. Ne ansaitsivat tulla kuvatuksi. 

Niin ja viikonloppuna ehdin tekemään Spotify -soittolistan nimeltään Påske chill. Löydätte sen jos kaipaatte positiivista ja rauhallista, mutta energistä ja rytmistä soittolistaa pääsiäiseksi (mun käyttäjänimi on johannaalvestad). Voi olla että muuttelen sitä matkan varrella, jos joihinkin kappaleisiin kyllästymme. Täällä lista on jo nimittäin soinut aika paljon.

Yksi päivä olisi vielä koronatestailua töissä, sitten pääsiäisloma ja jännityksellä odotamme kaikki miten hallitus haluaa maan pyörivän pääsiäisen jälkeen.

Pääsiäisrentoilua ja aurinkoa <3

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram