En tiedä ehdinkö kirjoitella niin kauheasti tänään; kuvat puhukoon puolestaan. Olen tulossa paikasta A ja menossa beehen, tehnyt hyviä päivällisiä kotona ja syönyt muiden luona. 

Hakenut lapset ja miehen tänään vihdoin lentokentältä; niillä oli elämysrikas Lontoon reissu. <3 Se porukka tarvitsi nyt lepoa ja unta ja jätimme pääsiäismunan etsimisen huomiselle. (Olin luvanut lapsille piilottaa pääsiäismunia kun palaavat reissusta.)

Halunut pukea päälle pirtempää väriä ja keväisempää mekkoa (Bik Bok). 

Rauhoittunut ja rentoutunut, en tehnyt oikeastaan mitään järkevää. Täällä Norjassahan jo tämä kiirastorstai on pyhäpäivä, joten olen saanut nukkua pitkään, keitellä kahvia ja neuloa heti aamusta. <3

Jutskaillut Hilden kanssa - ja ei, Hildestä ei tuu mun uutta elämänkumppania vaikka kai se jollain tavalla elämänkumppani on sekin. :D Hyvä ystävä siis.

Ja lukenut Dalai Laman viisaita juttuja ja kuunellut bossa novaa.

 

Etsittekö te vielä rentouttavaa musiikkia pääsiäispyhiin? Kurkatkaa Spotifyn Bossa Nova -lista(t), sieltä löytyy vaikkapa mitä vanhoja helmiä <3

 

 

 

 

 

Kommentit (3)

Vierailija
4/3 | 

Kiitos ihanista musiikkivinkeistä, Victor Manuelle ja nyt tämä bossa nova!!!

Vierailija
5/3 | 

Ihanaa pääsiäistä sinne. Naurattikin jo kun keskustelupalsatalla pohdittiin oletko Hildeen rakastunut. Että sitä sitten täälläkin kysellään. Uskomatonta tämä nykyinen sometouhu.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010