with by Pias <3

 

 

Hei pitkästä aikaa! Palasin Italian reissustani eilen; sanotaanko klassisesti että väsyneenä mutta onnellisena. Ihana ilmastonvaihdos keskelle Norjan syysmyrskyjä. 

Alkuviikon vietin tosiaan Italian saappaan kannassa Ostunissa, Brindisin lähellä, tuossa valkoisessa kaupungissa By Piasin jengin kanssa. Loppuviikosta sain hyvän ystäväni lomakaveriksi Roomaan - siitä enemmin ensi kerralla. 

Isoin ikävä (ilmaston lisäksi) jäi noita Mikki Hiiren korva -kaktuksia. Sellasen kun olisi saanut  mukaan.

Ja ehkä sitä, miten paljon tuolla on historiaa. Vanhoja rakennuksia, teitä. Perinteitä ja kunnioitusta. Sitä pienuuden tunnetta kaiken suuren keskellä. Kai sillä on vähän sama vaikutus kuin luonnolla. Että kun ympärillä on jotain noin mahtavaa, huomaa miten pieni itse onkaan. Se on niin hyvä tunne. On niin hyvä tuntea, että omat haluamiset, puutteet ja murheet ovat aivan pieniä. Ja ettei itseä kannata ottaa niin vakavasti. Voi vahän rentoutua.

 

Hyvää viikon alkua näiden kuvien ja ajatusten myötä. Nyt on jotenkin pää tyhjä; teen ja neulomisen tarpeessa. Mutta nähdään pian. 

 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram