Kävin kampaajalla fiksaamassa hiukset kevätkuntoon. Koska kohtahan on jo kevät (ja mulle itseasiassa kesä; ette arvaa mihin trooppiseen paikkaan lähden tiistaina!) 

Kerroin vähän aikaa sitten laittaneen hiuksiin pidennyksiä. Jep. Kaikkea sitä tulee kokeiltua. :D Ei siis kamalasti omia hiuksia pidempiä pätkiä, mutta sellaista pientä runsautta kasvatuksen tueksi. Vitsi oli kiva saada ne pois. Tulipa kokeiltua, mutta en kokeile uudestaan. Jollakulla muulla pidennykset ovat tosi kauniit ja näyttävät; mulla meni kokonaan into edes yrittää laittaa hiuksia. Niitä oli liikaa, aina piti varoa ettei mikään vain näy ja omien hiusten seassa oli kummallisia esteitä. :D Huh. Omat hiukset, parhaat hiukset. <3

Tällä kertaa laitoin pelkkää vaaleaa raitaa. Ei mitään ihan superblondia, mutta sellaista sopivan nudea. Ja vitsi että viihdyn. Olen kyllä niin blondi. Ei superblondi, mutta sellainen tavallinen blondi :) Ihanaa kun saa vetää sormet hiusten läpi ihan vapaasti. Pelkästään vaaleat raidat tuovat hiuksiin muuten tuuheutta ja ryhtiä - lisäksi voin suositella muotoilutuotesuosikkia Savage Panachea; tällä saa paremman tuuhennuksen kuin millään ekstrahiuksilla! :D Nyt tunnen olevani taas minä. 

(Neuletakki saatu By Piasilta ja mekko Mango)

Ja Ainon paita valmistui. Siitä tuli ihana. Aino kysyi saako se nukkua paita päällä. Sanoo kai jotain neuleen pehmeydestä. <3

Hyvää alkavaa viikkoa. Mulla on tiedossa superkiiru viimeinen työpäivä ennen lomaa, mutta maistuupa loma ekstramakealta tiistaina!

Nukutaanahan hyvin, herätään levänneinä ja keitetään hyvät kupit kahvia kynttilän valossa aamulla. <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram