Juhannus täällä meni vähän niinkuin aina, puolihuomaamatta. Kävimme kokon katsomassa ja nakkia grillaamassa, mutta kuten sanottu; juhannus on aika tylsää aikaa asua muualle kuin Suomessa. Tai varmaan Ruotsissakin on ihan hyvät juhlinnat, mutta täällä Norjassa nyt ainakaan ei. Se siitä. 

Istuttelin juhannuksen sijasta siis pihaan lisää ruusuja. :D Leonardo da Vincejä, koska ne ovat mun mielestä niin kauniita. 

Ja pelasin Ollin kanssa jalkapalloa. Ja istuin naapurin terassilla kahvilla. Ja omalla viinillä. Kuskasin lapsia, vahdin yövieraita. Ja kävin tietty lauantaiaamun treeneissä läheisessä puistossa. Koko viikonlopun aika samoissa vaatteissa (ylä- sekä alaosa H&M). Täällä on tosi helteet. Hiuksetkin tässä jo vähän hikisen jähmeät päivän päätteeksi.

Teille juhannusneuleen ohjetta ihmetteleville; vastaan yksityisviesteillä teille kysyjille tänään, ok? :) Jollei vastausta kuulu ja olen onnistunut jonkun unohtamaan, heittäkää muistutus. <3

Nähdään & kuullaan taas pian. Aurinkoa ja kesätunnelmia toivon teille - ja että kaikki on ok - tai jollei kaikki niin edes joku asia, joka lämmittää oloa ja saa suunpielet hymyyn. Mulle riitti tässä yhtenä tosi (= liian, ois saanut nukkua pidempäänkin) aikaisena aamuna lintujen laulu, moottoriveneet kaukainen hyrinä ja seisovan lämmin ilma. Sellaiset pienet hetket saavat elämän tuntumaan hyvältä, hetket jotka ovat oikeastaan kaikkien ulottuvilla ja silti vain juuri sinä koet sen hetken juuri nyt, ihan kuin se lämpö ja laulu ja hyrinä se olisi sun yksin. Sun maailma. Nauti siitä. 

 

 

Kommentit (17)

Tuttelintuure
18/17 | 

Ihania ruusuja ja pihasi näyttää kauniilta. Erityisesti minua kiinnostaa pihasi monitasoisuus. Monitasoiset pihat ovat minusta aina olleet jotenkin kauniimpia :) Itse Pohjois-Pohjanmaalla saan nauttia erittäin tasaisista pihoista :D

Tällä haavaa oma rivitalon takapihani remontin alla, ja odotankin että pääsen laittamaan sen oleskelukuntoon ja tekemään uudet kukkapenkit :)

Hauskaa kesää sinne. :)

Vierailija
19/17 | 

Pienet kauniit hetket onkin elämässä parasta. Välillä niistä täytyy nauttia yksin, ilman perheen hälinää. Aamu viiden ulkohuussi käynnit mökillä linnun laulussa, kasteisella nurmikolla kävellen on mulle se hetki. Vaatimatonta luksusta.

-A-
20/17 | 

Kiitos ihanasta postauksesta. Niitä aina niin odottaa. Aina kauniita kuvia ja positiivista,lämmintä luettavaa. Loisto kesää sinulle ja lapsillesi ♡

-A-
21/17 | 

Kiitos ihanasta postauksesta. Niitä aina niin odottaa. Aina kauniita kuvia ja positiivista,lämmintä luettavaa. Loisto kesää sinulle ja lapsillesi ♡

Vierailija
22/17 | 

Hei, toivoisin myös saavani korjatut ohjeet juhannusneuleeseen. Minulla pn ostettuna siihen jo langat. Olen tykännyt neuleohjeistasi ja tehnyt niillä kaksi neulepuseroa ja kaksi villatakkia; ohjeesi ovat ollet tarpeeksi yksinkertaisia, tällaiselle joka ei ole mikään mestarikutoja.

Wiiwi
23/17 | 

Kiitos Johanna, kun kirjoitat. Kiitos, kun olet niin positiivinen ja annat teksteilläsi ja tyylilläsi kohdata elämän ihanuudet ja surkeudetkin, ainakin minulle, inhimillisinä ja kauniina. Tätä mielenrauhaa kun pitää päivästä toiseen etsiä ja kohdata, ettei se huku elämän myrskyihin. Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!

Vierailija
24/17 | 

Kaunis piha ja ihana rusketus sinulla.
Minäkin toivoisin saavani juhannusneuleen korjatun ohjeen.
Päivi
Ihanaa kesää!

Vierailija
25/17 | 

Hei haluaisin myös juhannusneuleen ohjeen korjaukset. Neule on suunnitteilla.
Tiina

Vierailija
26/17 | 

Hei, jos ohjeessa on virhe niin minulle myös korjaukset. Toinen vaihtoehto: korjaus julkisesti jakoon 😊?

ehkä ensi juhannukseksi jo?
27/17 | 

No niinpä. Mä niin ilahduin tästä uudesta postauksesta kun tässä piti se korjattu ohje olla, mutta äh jostain syystä sitä nyt pantataan. Tympeää, kun nuo langat on nyt turhaan matkassa mukana :-(

Vierailija
28/17 | 

Hassua :) ajankulun huomaa monistakin asioista. Just nyt tähän hetkeen tajusin kuinka kauan siitäkin on, kun sinun blogisi olen ensimmäistä kertaa nähnyt. En enää säännöllisesti seuraa mitään blogeja, mutta joitakin pitkään mukana olleita käyn välillä kurkkimassa lähinnä kauniiden kuvien takia. Tekstejä luen kun luen ja jos luen. Mitään syytä ei ole miksi en lukisi. Ehkä vain ikä tuonut mukanaan sen, että keskittyy mieluummin omaan elämään ja onnellisuuteensa. Mutta siis tämän kommentin punainen lanka oli ajan kuluminen ja tällä kertaa hoksasin sen sinun lapsista. Niitä kun ei vielä silloin ekaa kertaa lukiessa ollut olemassakaan. Aurinkoa ja Iloa sinulle ja perheellesi ja kiitos kauniista kuvista :) -Minna-

Vierailija
29/17 | 

Hei Johanna! Olisiko sinulla jossain vaiheessa laittaa kuvia teidän muistakin huoneista?

Niina
30/17 | 

Sitä vaan että oot kaunis. Oon lukenut sun blogia epäsäännöllisen säännöllisesti jotain öbaut 9 vuotta (?) ennen kun edes odotit Ainoa.

Sä oot kaunis niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

Vierailija
31/17 | 

Mitä teidän kaneille tapahtui kun muutit omillesi? Jäikö kanit lasten ja isän kanssa vai otitko ne mukaasi?

Vierailija
33/17 | 

Ahaa, eron syyn Asgeirin instagramista lukeneen kommentti poistettu. Onhan se kyllä selvää, että ajatuksia ja keskustelua herää.

Anetta
Liittynyt29.6.2018
34/17 | 

Ihana blogi! Mukavin jutuin siivitetyt kauniit kuvat saavat hyvälle ja rauhalliselle mielelle ja antavat inspiraatiota kodin sisustukseen, puutarhan laittoon ja muuhunkin. Olen useamman vuoden blogiasi ihaillut, ja nyt vasta sain suuni auki :D Älä välitä loukkaavista kommenteista (nyt näköjään ja poistetut), et ole velvollinen tilittämään yksityisasioitasi lukijoille. Pidetään blogissa yllä hyvää henkeä :)  

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013