... ja päivän työasu.

 

Nyt alkoikin pitkä viikonloppu, juhuu.

Eilen ostimme melkein talon. Halusimme ostaa. Ja osallistuimme muutaman tunnin tarjouskisaan. Olav oli tyhjentänyt keskipäivän vapaaksi töistä ja mulla oli keskellä kuuminta tarjouskierrosta tunti seksuaalivalistusta. Sanoin oppilaille heti tunnin alussa että saatan joutua vastaamaan puhelimeen, jos Olav pakosti tarvitsee mun apua. Tarvitsi. 

Meidän oli kuitenkin lopulta pakko luovuttaa. Talon hinta nousi paljon odotettua korkeammaksi eikä niiden toisten tarjousinto hiipunut yhtään. Eikä talo ollut ehkä mikään sellainen, mihin olisin ollut ihan megarakastunut. Sijainti ja näköala olivat mahtavat, mutta halvemmallakin saa varmasti jotain vähintään yhtä kivaa. Enkä halua mitään kauhean isoa lainaa.

Luovuttaminen ei vaan ole yhtään kivaa. Olin aivan puhkiuupunut eilen illalla. Pettynyt, epävarma ja epäonnistunut. Väsyttävää käyttää noin paljon energiaa ja voimia ei mihinkään. Olimme sitäpaitsi jo vähän valmistautuneet muuttamaan. Olavin talo on menossa myyntiin, joten kohta varmaan asumme koko porukka tässä mun minitalossa. :D

Takapihan sorapihalle täytyy tehdä vielä joku kiva kukkapensas saareke. Tohon keskelle. Huomaatte varmaan, että kivilaatoja lojuu ympäriinsä eikä homma muutenkaan ole mitenkään valmis. Viime päivätkin kun - ja tuleva pitkä viikonloppu - ovat menneet Olavin taloa myyntikuntoon puunatessa. 

Olen niin valmis yhteen yhteiseen taloon. Pidetään peukkuja että unelmatalo löytyy pian (tai että jotenkin maagisesti yhtäkkiä saamme luvan rakentaa uuden modernin osan tähän). 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram