...ja seuraavaa kohdetta stailaamaan!

 

Huh perjantaina oli megajännä myynti - mun ihana pikkuinen taloni on siis saanut uuden omistajan. Tosi helpotus ettei se jäänyt roikkumaan myyntilistoille ja ymmärrän hyvin että moni sen olisi omakseen ottanut. Nyt alkaa sitten muutto ja pakkailu.

Tänään pakkasimme jo osan mun kodin irtaimistoa seuraavaan myyntikohteeseen eli Olavin sijoituskämpälle, jota on vuokrattu nuorelle opiskelijapojalle ja joka ei ollut kauhean houkuttelevan näköinen myyntikuvia ajatellen. (Olavin sisustuksissa on vahvasti sellainen poikamiesboksin tuntu.) Todettiin, että sitä kannattaa vähän ihan omin voiin stailata. Tunnistatte varmasti hyvin että mun kädenjälki siellä on käynyt. Asunto on oikeasti tosi kaunis vanha ullakkotila, joten helppohan se oli parempaan kuntoon muutamalla huonekalulla laittaa.  Nyt toivotaan vaan että sekin saadaan myytyä.

Tää koko kesä on ollut ihan kreisiä muuttohommaa. Vapaapäivät eivät ole enää vapaapäiviä ja "parin tunnin pikkuhommat" paisuvat aina työpäivän mittaisiksi. 

Yksi viikko vielä töitäkin, sitten olisi kesäloma. Sitten sais alkaa superkesä ja sitten voitais alkaa keskittyä muutamaan uuteen kotiin. <3 Kesälomaa en jaksais millään käyttää siivoamiseen ja pakkaamiseen, yritän tehdä mahdollisimman paljon valmiiksi viikon aikana!

Laitan vielä yhden rauhoittavan kappaleen loppuun. Jos tykkäät vanhasta 60-luvun "Can't take my eyes off you" -hitistä (I love it!), tykkäät varmasti tästäkin. Ihana jumppatunnin loppuun venyttelyyn. Hyvää yötä.

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram