(...ja curly girl raportti jatkuu!)

paita H&M / hame Faithfull the Brand

 

Yllä on muutama kuva meidän sunnuntailenkiltä. Lapset olivat isällään, ilma oli aivan ihana ja meillä oli hyvin aikaa. Mietittiin, että otettaisko lenkkivaatteiden sijasta mukaan peitto, prosecco ja marjoja ja pysähdyttäisi pienelle lepotauolle hikoilun sijasta. Aika hulluttelua ihan vaan keskellä sunnuntaipäivää, mutta niin tehtiin. Makailtiin pari tuntia kalliolla pehmeässä merituulessa.

Ei mun varmaan tarvitse paljon sanoa - kuvat puhukoon puolestaan. Ja nyt on kesä. 

En siis sano paljon sen enempää; mutta voin mainita taas vähän curly girlin etenemisestä. Kiharaa tulee helposti, mutta hiukset ovat megakuivat ja tarvitsevat vielä paljon kosteutusta; ja varmaan saksia! Olen jotenkin niin tottunut siihen, että luonnonkihara on epäsäännöllistä ja vähän sotkuista etten oikein edes jaksa stressata parempien kiharoiden perään. Nyt vain kosteuttelen ja hoidan ja veikkaan että kihara paranee paranemistaan. Tai ei välttämättä edes kihara vaan hiusten kunto yleensäkin, mutta näyttää siltä että kiharaa täältä pukkaa ilman kummempaa yrittämistä. Sit jonain päivänä laitan taas papiljotit (suoristamaan hiuksia) kun täytyy olla edustavamman näköinen, mutta arjessa tää puolivilli kiharapehko on ihan virkistävä luonnonoikku. 

Näissä kuvissa hiukset ovat aika sotkuisen näköiset; kyllä niissä oikeasti on ihan hyvääkin kiharaa :D (ikuinen optimisti)

 

Tällä kertaa ei kuvia kummepaa asiaa, tulossa on kauneudenhoitoasiaa ja kunnollisempaa curly girl -raporttia; omia kokemuksia, mitä teen ja mitä en enää ikinä. ;) Nähdään pian. <3

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010