Hei, täällä kaikki hyvin. Äiti kylässä, kesämekko (Storm&Marie) päällä, pionit pöydässä ja keittiön vanhat ikkunat fiksattu. Ne näyttää ihan uusilta nyt. Ja kaupunkireissulta löysin kaksi vanhaa peiliä ja yhdeen kauniin vihreän kehyksen. 

Nyt illaksi heitin mekon ylle neuleen - näin kukkamekot vasta parhaimmillaan ovat, illalla lämpimän neuleen kanssa.

Kiitos muuten kaikille neulearvontaan kommentoineille; teitä oli ihan uskomattoman paljon. Ihan liikuttavan paljon. Olen vähän niinkuin iloinen, yllättynyt, ylpeä ja niin, liikuttunut saman aikaisesti. Että niin moni halusi neuleen. Kiitos. <3 Tätä pitäisi tehdä useamminkin! :D

Se mohairneuleen voittaja tällä kertaa sitten, seuraava kommentoija (Jaana A.):

Vierailija

359/871

klo 0:02 | 11.6.2018

Olet kyllä hurjan kiltti, kun lahjoitat jollekin onnekkaalle meistä tuon niiiiin kauniin neuleen ❤! Onnea on saada olla arvonnassa mukana ja sitten iloita sen Onnekkaan Uuden Juhannusneuleen Omistajan kanssa 💞

 

Laitahan mulle s-postilla (johannaalvestad@gmail.com) osoitteesi niin vien neuleen postiin jo aikaisin maanantaina. <3

Muita voin lohduttaa sillä, että ei Suomessa varmaan näin lämpiä juhannuksena tarvita, teillehän luvataan ihan helteitä!! Entä oletteko jo kuuleet Calvin Harrsisin ja Dua Lipan One Kissin? Ihan must juhannuksen kesäbiisilistalla, eikö? <3

 

 

Iso halaus vielä kaikille arvontaan osallistuneille. Luin kaikki(!) kommentit ja niiden energialla mennään taas helposti ensi viikko. <3 Kiitos paljon kauniista sanoista, tsempeistä, kehuista. Kaikista kommenteista. Tuli tosi hyvä mieli.

Kommentit (19)

Vierailija
20/19 | 

Hei! Mistä ostettu tuo valkoinen pyöreä pöytä? Nimimerkillä tahtoo samanlaisen :)

Vierailija
22/19 | 

Hei, nätti on mekkokin mutta wau mikä neule. Onko minkä merkkinen vaiko ihan omaa tuotantoa?

Mimmi79
23/19 | 

Hei 😊
Ihastuin Juhannusneuleeseen ja tilasin heti langat. Nyt olen yrittänyt aloittaa neuletta, mutta mallikuvion kanssa on ongelmia. Kuviosta ei tule saman näköistä jos tekee kaavion mukaan. Puuttuukohan kaaviosta jotain? Jos vain tekee nuo langannostot kaavion mukaan niin ei neuleesta tule samannäköinen, kuin sinun neuleesi. Itsellä menee aivot ihan solmuun, kun koitan miettiä mitä muutoksia kaavioon tulisi tehdä.

Neuleesi on niin kaunis 💗 ja haluaisin tehdä aivan samanlaisen 😊

MaijaR
24/19 | 

Minulla sama juttu, tuntuu että silmukoita tulee liikaa eikä kuvio osu kohdilleen. En tiedä missä teen virheen. Neule on ihana, toivottavasti onnistuu <3

Vierailija
25/19 | 

Samaa pähkäilen minäkin että mikä tässä mättää. Lisäyksiä on jotenkin liikaa ja kavennuksia tulee taas ihan väärässä kohdassa. Malli olisi tosi kiva juu, mut aaaarrgh!

Vierailija
26/19 | 

Sama täällä. Huono ohje tällä kertaa.

Vierailija
27/19 | 

mm, sama!^ mä jouduin näkemään niin paljon vaivaa jo sen islantilaisvillapaidan neuleohjeen kanssa, kun siinä oli olennaisia puutteita, niin en ehkä jaksa ruveta tämän kanssa taistelemaan kun ei tunnu onnistuvan millään vaikka ohjeen mukaan tekee. :(

Terhituulia
28/19 | 

Moikka,
Olet aina niin ihanan päivettynyt kuvissa. Olet varmaan paljon auringossa, mutta käytätkö sen lisäksi jotain itseruskettavaa vartalolle tai kasvoille? Olen joskus aikanaan saanut täältä blogista superhyvän vinkin Diorin itseruskettavasta voiteesta kasvoille ja käytin tätä heleyttävää tuotetta (kuten taisit silloin nimetä tämän kategorian tuotteet) useita vuosia. Mutta nyt tuote on uudistunut eikä toimi mielestäni enää ollenkaan. Olisiko sinulla jotain vinkkiä? Kiitos! Terkuin Terhi

394
30/19 | 

Ihana korituoli olkkarissa, onko sekin Parolan? Mulla hankinnassa rottinkikeinu olkkarin ja eteisen väliseen tilaan☺️ Kiitos ihanista ideoista!

Vierailija
31/19 | 

Hmmmh Näkyyköhän ikkunasta toisinaan-koettelemus på svensk- läpi 

Lilja
33/19 | 

Mistähän nuo ihanat kesäkengät ovat? Olen ennenkin kysellyt, mutta kommenttiani ei ole jostain syystä koskaan julkaistu.. :)

Vierailija
35/19 | 

On onneksi muillakin ongelmia neuleohjeen kanssa, en minäkään saa millään kuviota kohdalleen.Jos Johanna luet näitä kommentteja niin voisitko vähän tarkentaa ohjetta, kiitokset! Neuleesi on tosi kaunis ja kesä-iltoihin sopiva.

Maritamaritak
36/19 | 

Moi! Minäkin pähkäilen kuvion kanssa. Piirsin jo omat ruksit ruutupaperille. Mutta ei. En vaan sitten viitsinyt alkaa koodata. Koska on normi juhannussää, sataa ja on koleaa, päätin aloittaa kuitenkin. Eli teen etu- ja takakappaleen erikseen. Tässä saa ainakin takakappaleen suoran neuleen tehtyä, ohjetarkennusta odotellessa :-). Hinku tekemiseen kun on jo taas niin kova ja langat tärisee malttamattomana kopassa :-D.

Kaisa
37/19 | 

Näyttäisi siltä, että neuleohjeesta puuttuisi helmineuleen langankiertojen molemmin puolin kavennukset. Eli ohjeeseen merkatun 24 silmukan mallikerran jälkeen: *1 oikein, 2 oikein yhteen, langankierto - helmineule - langankierto, ylivetokavennus, 1 oikein*. Huomasin myös, että ainakin itselläni kuvio siirtyy ensimmäisellä kerroksella yhden silmukan aloitussuuntaansa (kavennusten ja lisäysten takia). Eli jos mallineuletta ennen ja jälkeen oli tarkoitus olla silmukoita 4 ja 4, niin ensimmäisen kerroksen jälkeen ne ovatkin 3 ja 5. Näin ollen seuraava *kolme oikein yhteen* -kerros alkaakin jo kolmen reunasilmukan jälkeen. Kun saa kaksi ensimmäistä kavennus-/lisäyskierrosta täsmättyä, pitää ohje paikkansa (pois lukien alussa mainitut puuttuvat kavennukset).

Mainittakoon, että uteliaisuuttani testasin vain tuon 43 silmukan mallikerran, enkä etukappaletta koko leveydeltään. En ole siis kokeillut, istuuko helmineuleen toisen puolen pitsi näillä muutoksilla paikalleen, mutta ainakin tuo mallikerta alkoi minulla toimia näillä korjauksilla.

MaijaR
38/19 | 

Hei ihanaa, kiitos tästä Kaisa! Pitääpä kokeilla :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012