Pientä matkaraporttia sunnuntain iloksi. :)

Pari päivää töitä By Piasin porukan kanssa taas, vähän useampi päivä lomaa. <3 Matkan lempparivaatteksi nousi kuvissa vilahteleva By Pias Another Day -tunika. <3

 

Tämä oli muuten mun ensimmäinen kertani Kreikassa, en ole koskaan ennen ollut! Ensivaikutelmana Kreikka valloitti tunnelmalla ja ihmisillään, ruoan puolesta taas pidän Italiasta ja Espanjasta enemmän - jos näitä Etelä-Euroopan suuria lomamaita verrataan. Reissun ensimmäiset päivät vietimme ihan Mykonoksen kaupungissa, sieltä suurin osa postauksen kuvistakin on. Paljon, paljon pieniä katuja (en osaisi varmaan viikonkaan jälkeen suunnistaa oikein), ravintoloita, kahviloita ja putiikkeja. Luksusta kuin krääsääkin. Ihan keskustassa yövyimme Hermesissä - rauhallinen, kodikas, kaunis, tasokas. Ei mitään turhaa turistihässäkkää. 

Kuvaushotelli sitten olikin omaa luokkaansa; en tiedä olenko koskaan ollut noin täydellisessä paikassa kuin San Giorgio - postauksen ainoat hotellikuvat ovat siis sieltä, joskin mun kamerasta oli tietty akku loppu juuri San Giorgiossa - siellä tosin oli myös niin intensiivinen työ- (ja nautiskelu)tahti, etten varmaan olisi juuri ehtinytkään kuvaamaan. Mutta jos siis todellisen elämyksen haluaa, on San Giorgio esteettisesti miellyttävä design hotelli suurella ulkoalueella, omalla uimapaikalla mereen ja terveellisellä ruoalla. Meidän vierailuhan sattui vähän sesongin ulkopuolelle, mutta kyllä siellä nytkin (komeat tummat ;)) personal trainerit pitivät joogatunteja ja rauhoittava loungemusiikki soi allasalueella. San Giorgion ympäristö tarjoaa myös loistavia mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen ja jos tosiaan olisi ollut sesonkiaika, olisi ollut pakko käydä myös Scorpiossa. Ehkä tonne on vaan joskus palattava. 

 

Nyt on kuitenkin arkeen paluu ensin, oma sohva, oma kahvikuppi. Olen saanut lapset kotiin <3 Ainon vähän kipeänä. Saapi nähdä ehtiikö näillä antibiooteilla koulukuntoon huomiseksi.

Tällä viikolla blogikin on aktiivisempi, lupaan. <3 Sain justiinsa lentomatkalla ihanan palmikkoneuleen valmiiksi, alan jo tekemään sen ohjetta valmiiksi teille. Tiedättekö muuten, mulla oli reissussa mukana toi mun merirosvoni. Odotellessamme lentoa Mykonokselta kotiin istuimme lentokentän penkillä vierekkäin, mulla puikot ja lankaa, hänellä oikeassa kädessä kirja ja vasen käsi mun polvella. Hiljaa omiimme uppoutuneina, kaikki muut ihmiset ympärillä. Siitä ei tullut kuvaa, mutta se oli ehkä koko upean reissun mieleenpainuvin hetki. Se kuva meistä siinä odotusaulassa. Niin ne tärkeimmät hetket ovat usein niitä ihan arkisia.

 

On tää elämä kyllä joskus. Ihan huippua. Ja sit taas tulee joku ihme huoli ihan yllättäin ja kaikki tuntuu ihan mahdottomalta onnistua. Ja sit viestittää ystävä että sillä on ollut tosi yksinäinen olo. No niin mullakin joskus on, tuu tänne. Se on paras lääke, sanoin. 

Ja sit se taas menee ihan hyvin. Tää elämä. 

<3

 

 

 

 

 

 

Kommentit (8)

Vierailija
13/8 | 

Jännä että sinulla puikot mukana reissussa,omilla reissuillani on puikot kielletty, olen joutunut jättämään ne lentoasemalle.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
14/8 | 

Multa ei oo koskaan vielä kielletty puikkoja vaikka ne on _aina_ mukana 😊 mut mulla on vain puisia, johtuisiko siitä 🤔

Vierailija
15/8 | 

Ihana postaus ja ihania kuvia! ❤️Pienesti tuli matkakuume 😊. Kaikkea hyvää syksyysi! 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010