1) Second Female - neule Ealine knit v-neck, 35% akryylia, 35% villaa ja 30% alpakkaa. Koko xs, mutta reilu sellainen, s-kokoiselle oikein passeli.

2) Henri Lloyd villakangastakki koko s, mulle hieman reilu, joten on jäänyt käyttämättä. Lantiomittainen, kauluksen voi nostaa pystyyn tai avata sivuille. 

3) Lindexin tummansininen pitsimekko koko 36 (kuninkaansininen täällä sanottaisi), aivan ihana loppuvuoden juhlallisuuksiin. 

4) Vilan tummansininen samettimekko koko M. Niinikään ihana loppuvuoden juhlallisuuksiin - ja arkihetkien iloksi. <3

5) Malene Birger jättikokoinen huivi  65% villaa,  23% polyamidia, 12% viskoosia

6) Ecco nahkanilkkurit koko 37, olivat kerran käytössä viikko-pari sitten, mutta huomasin niiden olevan hieman reilut. Aivan ihanan pehmeät kengät ja hyvät jalassa.

7) Zara villahuivi, neliön mallinen. Muistaakseni ihan 100% villaa, mutta olen leikanut laput jo aikoja sitten. Huivi on myös pesty jokusen kerran, mutta edelleen hyvä käytössä. 

8) Filippa K burgundinpunainen trikoomekko, koko m - pieni medium, ehkä sanoisin melkein s. 

 

Huutokauppa käydään Facebookin puolella täällä, siellä voi tarjota haluamaansa summaa. Pääset kuhunkin tuoteeseen myös klikkaamalla ylläolevasta listasta. Lähtöhinta kullekin tuotteelle on 5 euroa ja postikulut sisältyvät hintaan. Huutokauppa päattyy keskiviikkoiltana klo 18 Suomen aikaa.

Olen lisäksi ajatellut tapani mukaan lahjoittaa puolet huutokaupan tuotosta johonkin hyväntekeväisyyteen; onko teillä tällä kertaa ehdotuksia mihin? :) Mulla ei itselläni ole nyt mitään pakollista juttua, joten kertokaa ihmeessä, mihin voisimme lahjoittaa. :) 

 

Ja saa kysyä. <3 

 

Kommentit (17)

ÄmÄl
18/17 | 

Brother Chistmasilla on paljon kohteita/perheitä, jotka tarvitsevat rahaa. Varsinkin kun joulu on tulossa. Hienoa, että teet hyväntekeväisyyttä.

Susku
19/17 | 

Operaatio joulun lapsi koskettaa ainakin mun sydäntä<3

Stiina
21/17 | 

Ääni Brother Christmasille. Hienoa pyyteetöntä työtä.

Ann
22/17 | 

Ääni myös Brother Christmasille. Todella hienoa työtä tekevät!

Parhaan toivoja
23/17 | 

Johonkin sellaiseen kohteeseen, jossa raha ja apu päätyy oikeasti kohteeseen, johon se on tarkoitettu. Niin monessa säätiössä/yhdistyksessä/yms lahjoituksesta menee vain pieni osa avustukseen ja suurin osa johtajien taskuun tms. Näin olen kuullut olevan myös Brother Christmasilla. En ole perehtynyt tarkemmin ko. Brotheriin, mutta petehdy sinä ennen päätöstäsi.

WB
25/17 | 

Naistenpankille, jonka kautta voi rahoittaa naiselle vaikka ammatin tai koulutusta. Naistenpankin toiminta on läpinäkyvää ja auttamalla kehitysmaiden naisia autetaan koko kyläyhteisöä! https://www.naistenpankki.fi/

Vierailija
26/17 | 

Olisin kysynyt eccon kengistä, onko koko siis reilu 37 vai mikä on normaali kengänkokosi, kun nämä olivat sinulle reilut? Entä Filippa K mekon olka-helma mitta? KIITOS! - kaima

Vierailija
27/17 | 

On kivoja, tyylikkäitä vaatteita, harmi vain kun niin pieniä ovat,mutta ajatus aivan oikein kun hyväntekeväisyyteen menee tuottoa, kohta se on jo joulukin käsillä.

Vierailija
29/17 | 

Vähävaraisille lapsille. Joulu on lasten juhla.

Vierailija
30/17 | 

Hei, mahtavaa että osa tuotoista lahjoitetaan hyvään tarkoitukseen. Kannatan mielenterveysseuraa, naistenpankkia tai Unicefia.

Julia & pojat
31/17 | 

Edellä mainitut kohteet ovat kaikki hyviä, kannatan kaikkia! Brother Christmas tuli itsellenikin ensimmäisenä mieleen.

Riina
34/17 | 

Hei, en tiedä onko hyväntekeväisyyskohde jo valittu, mutta lisään vielä perustelut aiempaan ehdotukseeni. Aikuinen lapseni teki itsemurhan viime kesänä ja olen saanut korvaamatonta apua Mielenterveysseuran SOS-kriisipalvelun kautta. Menehtyneen lapseni sisar käy myös mm. heidän järjestämässään vertaistukiryhmässä. 

Toki muutkin mainitut kohteet tekevät hienoa työtä. Olen itsekin tukenut mm. Brother Christmasia ja lahjoitan kuukausittain pienen summan Naisten Pankille. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010