Muistatteko, kun olen kertonut pyöräretkistä Tanskan puolelle? Reissuista, jotka alkavat aikaisin perjantaiaamuna laivamatkalla Etelä-Norjasta Pohjois-Tanskaan ja jatkuvat pyöräilemällä perjantain aikana reilu 50 kilometriä pieneen, idylliseen tanskalaiskaupunkiin Skageniin.

Sellainen oli tänä viikonloppuna. Pyörämatka on - kuten aiemminkin sanottu - satumainen. Kaunis, hurmaava, täynnä ihmisiä ja täynnä taukoja ruohikoissa. Täynnä naurua, täynnä uusia tuttavuuksia ja täynnä muistoja. Maaginen, tavallaan.

Tuntuu siltä, että kesä -17 on alkaunut ja sillä on oma tarinansa - kuten kaikilla kesillä. 

Ja tuntuu taas siltäkin, että kannattaa tehdä asioita sen kummemmin suunnittelematta, spontaanisti ja avoimin sydämin. Kannattaa ylipäänsä tehdä asioita. Niin niitä muistoja ja elämyksiä syntyy. 

 

Perjantaina joskus ehkä neljän aikaan alkoi sataa aivan kaatamalla. Silloin poljin täyttä vauhtia kohti Skagenia erään seurueemme superpyöräilijän kanssa (mulla oli sellainen vuokra-mummopyörä). Emme pysähtyneet kolmen tunnin aikana kertaakaan ja mun kaikki vaatteet olivat läpimäkiä vielä sunnuntaina kun aloin pakkaamaan kotireissua varten. Siltä matkalta mulla ei juuri muistoja ole, mutta uskon, että ne, jotka malttoivat nauttia sateisista tauoista saivat reppuunsa muutaman hetken lisää. Ja lämmin suihku maistui varmasti kaikille. 

Lisää kesäseikkailuja odottaessa. <3

Kommentit (4)

Vierailija
5/4 | 

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Mitkä maisemat! Mikä ihana pyöräilyretki. Ja mikä salaatti! Nam.

AnskuA
6/4 | 

Mitä kuvia!! Norjan ja Tanskan kesäreissua tässä mietitty, Preikestolen ja nuo Tanskan maisemat houkuttaisi...

Mikä mekko sulla on tuossa Jännillä ostoksilla -postauksessa? Ihanan raikas!

Kivoja kesän retkiä!

NelliL
8/4 | 

Kuulostaa aivan mielettömän mahtavalle tuollainen reissu. Kauniita kuvia ja ihanaa tunnelmaa, sen voi ihan aistia.

Meillä myös joskus tulevaisuudessa tarkoitus tehdä pidempi pyöräreissu miehen kanssa. Ja oma suuri haave on päästä "Ride of the living"- ajoihin. Se ajo nyt ei ihan tunnelmallinen ole kun ajellaan Puolan maantiellä mutta asia jonka haluan todella kokea. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010