Jep, sen tein. Kolme munaa, paljon juustoa, sipulia ja paprikaa. Ja iso lasillinen (täys)maitoa. 

Just vasta taisin sanoa, että työasioista en kauheasti kirjoittele - ja nyt taas! :D Ajattelin vaan kerrankin ottaa hommakseni kuvata muutaman kuvan päivän varrelta - tällaisia ihan arkijuttuja; asioita, joita näen ja joihin törmään arjessani. Mun päivät ovat kyllä helposti aika erilaisia; niin etten todellakaan edes yritä esimerkiksi syödä säännöllisesti samoihin aikoihin samoja juttuja. Rakastan kunnon päivällisiä; lihapullia ja kastikkeita ja sellaisia, muttei sekään mikään kriisi ole, jos joskus (harvoin) jää väliin - kunhan muuten syö tarpeeksi kaikkea päivän aikana. Ja joskus ei sitten taas tule treenattua mitään ja silti herkuteltua karkeilla illalla - eikä sekään mitään. :D

Työasioista puheen ollen; ed. lasten seksuaalisuutta koskeneen postaukseni jälkeen sain Maaret Kalliolta ihanan yksityisviestin (kiitos! :)), jossa tämä kertoi työskeennelleensä aiheen parissa paljon entisessä työpaikassaan Väestöliitossa. Tällaisesta taustasta en tienyt lainkaan, vaikka Maaretin juttuja muuten seuraankin. Maaret on myös tehnyt kollegansa kanssa satutietokirjasarjan, josta löytyy tietoa täältä ja täältä. Jos tykkäätte Maaretin jutuista kuten minä, kannattaa tutustua myös seksuaalista hyväksikäytöstä ja väkivallasta toipumista käsittelevän kirjan, johon Maaret on saanut vastauksia yli 300 suomalaiselta. Tämä kirja löytyy myös netistä pdf-versiona.

Kommentiiboksista löytyy myös pari muuta hyvää kirjallisuusehdotusta, kiitos näistä! :)

 

Lopuksi pieni kevennys.

Koska nautin kaikista pienistä automatkoista, joita päivän aikana tulee ja saan kuunnella musiikkia. Useimmiten salsaa ja muita latinoita, mutta joskus annan radion soittaa - onneksi, sillä silloin törmää tällaisiin hauskoihin helmiin, jee:

 

 

Kommentit (9)

sanniiiis
10/9 | 

Opiskelen lastenpsykologiaa ja Maaret Kallio on mun idoli!!! Siinä on upea ja niin fiksu nainen, jonka kolumnit Hesarissa on ehdottomia Osaa kirjoittaa niin että kuka tahansa alasta tietämätönkin ymmärtää. Kiitos vielä sun omasta kirjoituksesta, todella tärkeä aihe. Olen aika nuori, ja omassa kaveripiirissä seksuaalisuus ja siitä puhuminen on oikeesti helppoa ja avointa. Silloin voi myös kertoa kavereille jos on jotain siihen liittyvää mielessä tai joku arveluttaa. Asioista vaikeneminen ei ole ikinä hyvä, ja jos aikuiset ei puhu näistä asioista niin miten lapset voi ikinä oppia mikä on tervettä ja oikein ja mikä ei?

Emilia
11/9 | 

Aivan ihania ihania ihania ihania tauluja Johanna! Ostaisin koska tahansa kotiin tuommoisen! <3 <3 <3

Anu
12/9 | 

Hei tulen niin hyvälle mielelle kun blogiasi luen! Kiitos . Aiheet hyviä, koskettavia ja mietteitä herättäviä. Sopivasti kaikkea.
Maalaamasi taulut on upeita!! Olet niin lahjakas monella osa-alueella!
Hyvää kevättä!

kati
13/9 | 

Kiva postaus. Ainon kissapiirustus on ihan huippu! Saa suupielet hymyyn

Lukija
14/9 | 

Hei. Tällaisista aidoista arkisista jutuista kirjoittaminen ja niiden (valo)kuvaaminen on mielestäni ihan parasta blogissasi:) tällainen arkipostaus mahdollistaa itse asiassa aika kivasti monipuolisen kirjoituksen johon mahtuu mukaan niin päivän asua, ravitsemusta, liikuntaa, musiikkia, sisustusta ja syvällisempää pohdintaa... kaikkea sitä miksi tätä seuraan. Näitä lisää!:)

upeaa
15/9 | 

Aivan ihania tauluja nuo, jotka olet tehnyt :)  Kyllä saisi muissakin neuvoloissa olla tuollaiset, niin terveydenhoitopaikoista jää lapsillekin mukavia muistoja! Nuo ovat NIIN upeita, että ehdottomasti kannattaa tuota lahjaa hyödyntää enemmänkin.

Ninnu
16/9 | 

Olet todella lahjakas taiteilija! Työt ovat upeita ja just oikeaan paikkaan työt ovat päätyneet :)

Olipas myös virkistävää lukea sanoja "täysmaito" tai "lihapullat", kun nyt on in  -ton päätteiset jutut . (esim. maidoton, gluteeniton jne. ).

Lissu
17/9 | 

Todella upeita nuo sinun maalaukset!!! 😃

MiniAnna
18/9 | 

Arkikuvat ja -jutut ovat parhaita! Ja aivan ihastuttavia nuo maalauksesi, olet kyllä taitava!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010