*Kaupallinen yhteistyö Synsamin kanssa*

 

 

Jeps, mitäs luulette? Onko ikänäkö iskenyt? Miten kävi näöntarkastuksessa - tarvitsenko silmälaseja? 

No, en - ja olen tietysti tosi onnellinen terveistä silmistäni, mutta eipä haittaa yhtään sekään päivä kun laseja alkaa tarvitsemaan (ja siihen saattaa kuulemma mennä vielä kymmenisen vuotta). Olen tosin jo tovin ajatellut ostaa vain pokat, koska niitä on paljon niin makeita. Ja jotta minustakin tulisi vähän fiksumman näköinen. ;)

Luulen että ne, joilla on silmälasit ollut koko ikänsä vierastavat vähän sitä ajatusta, että silmälasit voisivat olla koristus. Mulle ne olisivat ja ovat ehdottomasti juuri sitä (todellakin, olkaa ylpeitä silmälaseistanne!). 

Pohjoismaisella yhteistyökumppanillani Synsamilla olisikin mulle juuri sopiva Lifestyle -sopimus, joka tarjoaa kolmet lasit käyttöön kuukausimaksulla (lue lisää vaikka täältä). Näistä kolmesta saisin yhtä paria sitten vielä vuosittain vaihtaa maksutta. Se olisi just mulle; en varmaan osaisi valita ja sitoutua vain yhteen malliin kun mun mielestä niin monet silmälasimallit ovat niin hyvännäköisiä. Ja vähän voisin trendien mukana sitten vielä vaihdellakin - ainahan noita uusia houkutuksia tulee.

Synsamin valikoiva tuntuu sitäpaitsi todella laadukkalta ja rennosti tyylikkäältä, helposti löytäisin ihan mun näköisiä laseja kasan tuolta. Kuten huomaatte. Hauska yhteistyö tämä. Löysin heti monet suosikit. Arvaatteko mikä noista neljästä oli mun mielestä paras?

 

Se oli toi ihan ensimmäinen kuva. Ne ottaisin ehkä ensimmäisinä.

Mutta ehkä nyt sitten odotellaan vielä tovi. :)

 

 

 

Ps. Kiitos taas ed. kommenteista. Kiva kuulla että muillakin on näitä samoja yskä- ja kylkikipuvaivoja. En ihan vaivu itsesääliin. :D Phuuh, lepäilen. :) Ja palailen kommetteihin. <3

 

Kommentit (5)

Vierailija
6/5 | 

Mieluummin olisin ilman silmälaseja, mutta ilmankaan ei pärjää. Ensin tarvitsin lukulasit, kun alkoi lukunäkö huonontua, ja pari vuotta meni kun alkoi tuntua, että kaksiteholasit olisivat kätevämmät. Silmäni ovat kuitenkin ihan terveet, vaikka näkö on huonontunut ikääntyessäni. Uusin lasini yleensä kahden vuoden välein, ja otan niihin aina tummuvat linssit. Ostin juuri kahdet erilaiset lasit, ja on kiva kun on vaihtomahdollisuus; ja onhan toiset varalta, jos toisille sattuu jotakin. Laseja hankkiessani en katso muotia, vaan ainoastaan sitä, että lasit sopivat minulle, ja ovat jokapäiväiseen käyttöön sopivat. Sopivia laseja ei välttämättä ole helppo löytää, koska kasvojen muoto ratkaisee paljon, ja minulla on ongelmana korkeat poskipäät eli hymyillessäni poskipäät nousevat laseihin, ja näin linssit ovat heti likaiset:(. Ja minä hymyilen paljon :). Alussa oli vaikeaa alkaa pitämään laseja joka hetki, mutta onneksi siihen on tottunut. Piilolaseja en ikinä voisi ajatellakaan käyttäväni, sillä silmäni ovat niin herkät.

Vierailija
7/5 | 

Hahaa, itse kävin juuri kahdenkymmen silmälasillisen vuoden jälkeen silmien laserleikkauksessa. Kyllä elämä on helpompaa ilman laseja, niitä ei tarvitse enää nostella koko ajan nenältä, ne eivät huurru tai lentele pitkin poikin jumpatessa. Ja saa sohvallakin laittaa pään tyynyyn ja nojata kunnolla ettei lasit paina minnekkään :D

Vierailija
8/5 | 

Synsamilta omatkin pokat ja edelliset. Hyvät mallit ja palvelu, olen ollut tyytyväinen.

Sanna
9/5 | 

Kävin myös näön tarkastuksessa - lasien toivossa.... mutta turhaan, minullakin on kuulemma todella hyvä näkö. Pohdin kuitenkin laseja, näön vuoksi! Heh.... kiva kuulla etten ole ainut. Täytyy tsekata toi Synsam.

EllaH
10/5 | 

Voi hitsi, kun ei tarttis käyttää laseja!!! On oltava montaa sorttia, kun en osaa käyttää monitehoja :/ Lasit on lähes aina hukassa, jos ei nenällä tai sitten ainakin ihan likaset vaikka kuinka niitä puhdistaa...en oikein osaa suhtautua niihin kyllä asusteena millään :? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010