(Helein -tuotteet saatu)

 

Mitäs tänne, arkea.

Mies on maailmalla ja aamut kiireisiä. Viime yön nukuin muutama papiljotti päässä (jep, hyvä että se mies on maailmalla), siksi hiukset noinkin kivasti, mitä nyt vähän karvaisesti. En nimittäin muistanut/ ehtinyt aamulla katsoa peiliin tai harjata hiuksia. Niin että kiitos paplarit, pelastitte. Työt ovat todella alkaneet rytinällä ja päivät olleet kiireisiä.

Loppuviikosta lähden vielä kuvaamaan Helein -juttuja Suomeen. Että reipas viikko. Oletteko muuten huomaneet, että Heleiniltäkin on tullut Kollageeni -valmiste, juhuu! Olen ennenkin kertonut napsivani ihonlle niin tärkeää kollageenia siinä uskossa ja toivossa, että sitä syömällä saa säilytettyä nuoremman ja kimmoisamman ihon. Tiedän, että asiantuntijat ovat puolesta ja vastaan ja suurimolekyylisen kollageenin imeytymisestä on kiistelty, mutta mun valinta on kokeilla (ja uskoa, että ne molekyylit on tosiaan pilkottu näissä tuotteissa tarpeeksi pieniin osiin!)  Kollageenin hyöty iholle on niin suuri.

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä tärkemmältä tuntuu kai pitää huolta kehosta sisältäpäin ja ruokkia sitä hyvillä aineksilla.

Muut Heleinin ravintolisäthän ovat olleet mulla nyt käytössä jo pidempään tukemassa erityisesti ihon ja hiusten kuntoa hyvän ruokavalion tukena. Ja olen tyytyväinen.

 

Niin, hyvän arkiruokavalion (sillä kun arkena syö hyvin ja terveellisesti, voi viikonloppua aina vähän hullutella) Tänään (ja huomennakin) meillä oli jauhelihakeittoa, meidän herkkua jota tehdään aina kun mies on maailmalla. Ja paljon sipulia. Valkosipulin kynsiäkin taisi mennä kolme. Mmm. Rakastan sipulia!

Ja jälkkäriksi smoothieta. Kunnon tuhtia tavaraa avokadoineen, täysmaitoineen ja munineen, tottakai. Ujutan mukaan myös hieman inkivääriä, vaikka lapset eivät sitä kauheasti arvostakaan. Mun mielestä se tuo niin raikkaan vivahteen makuun - ja on tietty terveellistä.

 

Sellaista kuuluu arkeen. :) Vaikka lomat, rannat ja rentoilut ovat ihanaa aikaa, on tää arki vaan kaikkein parasta ja palkitsevinta! Säännölliset treenit ja terveelliset ruokailut, oma koti. <3  Sellaisia isoja hyvänolon aiheita, joihin on kiva palata loman jälkeen, eikö? 

Ja nyt ajoissa nukkumaan! Hyvää yötä. <3

Kommentit (13)

Maria
14/13 | 

Moi! Ensiksi, rakastan blogiasi ja annat aina inspiraatiota!!
Sitten noista kollageeniravintolisistä. Niin kuin varmasti tiedät, kollageeni, kuten muutkin proteiinit pilkkoutuvat aminohapoiksi ruuansulatuskanavassa ja sekoittuvat elimistön omiin aminohappoihin. Tämän jälkeen elimistössä rakennetaan aminohapoista taas proteiineja tarpeen mukaan. Kollageenin ottaminen suun kautta on siis täysin hyödytöntä - se, että kollageenista tulleet aminohapot maagisesti siirtyisivät juuri halutuille alueille ja rakentuisivat siellä taas kollageeniproteiineiksi on käytännössä mahdotonta. Opiskelen lääketiedettä ja olen tutustunut näihin asioihin läheisesti. Saattaahan olla että minulta puuttuu nyt jokin oleellinen tieto, jos puuttuu, kuulisin sen mielelläni ihan mielenkiinnosta! :)
Tosi mukavaa syksyä! :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
15/13 | 

I know 🙈 Kiitos ensinnä hyvästä kommentista ja ystävällisestä selityksestä aiheeseen, joka olisi voinut provosoida kirjoittamaan turhautuneemmankin vastauksen 😅 Ymmärrän oikeastaan asian hyvin ja silti, joku osa vaan jaksaa uskoa että kollageenilisä voi auttaa 🙈

Oikein hyvää syksyä myös 😊

Kati Vermanilta, joka markkino...
16/13 | 

Hei! Se, että kollageeni ei imeydy vatsan kautta on yleinen harha ja varmasti onkin niin, etteivät kaikki kollageenit imeydy. Helein-tuotteessa on käytetty kliinisesti tutkittua Verisol-kollageenia, joka on pilkottu valmiiksi oikeankokoisiksi peptideiksi, jotta kollageeni imeytyy erityisesti ihoon. Ja tosiaan olet siinä ihan oikeassa, etteivät kaikki suun kautta nautittavat kollageenit vaikuta ihoon , mutta Helein-tuotteessa vaikutukset ihoon on tuotteessa olevalla kollageenilla kliinisesti todistettu.

Vierailija
17/13 | 

KIITOS Maria!! Olin jo vähällä hurahtaa näihin mut nyt säästyy pitkä penni. Johannakin voisi kyllä esittää asoiden toisenkin puolen, kun kerran tietää.

Laura
18/13 | 

Hei. Olisi kiva jos vastaisit neulepostauksen kommenttiboksin kysymyksiin 🙂

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
19/13 | 

Hei Sorry, on tainnut mennä ohi ja unohtua että siellä on vielä kysymyksiä! Seuraavaan postiin tulee vain vastauksia! 😃

Elesa
20/13 | 

Hei kertoisitko vielä vinkin, kuinka paplareiden kanssa pystyy nukkumaan yöllä? Kiinnitätkö ne jotenkin? Heleiniä voisikin kokeilla, näin neljänkympin ylittäneenä :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
21/13 | 

Joo siis tämänkin varmaan tottumuskysymys, mutten käytä paplareita kuin ylimmässä osassa hiuksia ja ne jotenkin jää nukkuessa niin pään päälle, etten huomaa niitä 😅 Sellaisia tavallisia tarrapaplateita - ainakin mun hiuksissa pysyvät kuin tarrassa kiinni 😉

Jaana B
22/13 | 

Hyvä kysymys, olen itse yrittänyt totutella patukoilla, mutta kiharat tulee liian tiukkaan latvaan niillä. Tarrat paremmat, mutta ei meinaa pysyä tasaisesti koko päässä, tulee toispuoleiset kiharat 😊 Mitä hiustuotteita käytät paplarikiharoille?

Vierailija
23/13 | 

Hei! Entäpä tuo smoothie reseptisi, mitä siihen tulee? Ihanko kananmunaakin raakana? Hyvää syksyä!

@kriskattaa
24/13 | 

Kiitos Johanna, arjenlämpöiset kuvat ja kuviot jälleen teillä! <3 Tulipa ihan nälkä lukiessa vatsa tyhjänä.

"Lapseni pöydän ympärillä - he ovat niitä ihmisiä, joille minut on tarkoitettu olemaan hyvä!"

       - Eeva Kilpi,  Laulu rakkaudesta ja muita runoja, 1972

Kirjoittelin ruokapostauksen minäkin, Laten Kokkikirja -asiaa ja sopivaa kummilahjaa vinkkaan (jos sallitte spämmäyksen hyvän asian puolesta!?) Syömällä teet hyvää, sillä lahjoitan puolet tuotosta Heikki Hurstin leipäjonotyölle!

Laadukkaassa hyväntekeväisyyskirjassame ovat mukana mm. huippukokki Hans Välimäki, Päämartta Marianne Heikkilä ja piispa Irja Askola - kaikki he satiirisessa valossa, iloisen kuvituksen kera! Kurkkaa lisää täältä http://tallessamaailma.blogspot.fi

otsikolla

"Syödään hyvin! Lasten laadukas keittokirja tulossa pian"

Iloisia ruokahetkiä! toivottaa Krisse

Marjukka
25/13 | 

Hei! Kiva, pirteä postaus sinulta jälleen.Olen samaa mieltä että kollageenin käyttö on vähän kuin uskon asia ja itsekin tuotetta käyttavänä koen kyllä että jotakin ihossa on muuttunut ja hyvään suuntaan.En sitten tiedä mikä vaikuttaa mutta jotenkin olen freesimmän oloinen enkä näytä niin väsähtäneeltä.

Vierailija
26/13 | 

Onpas kivan malliset Levikset, mikä niiden malli on?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010