"Sinä! Niin, juuri sinä! Sinä olet niin hitsin kaunis!"

"Minä haluan olla siellä missä sinä olet."

"Kun katsot itseäsi peilistä, keskity siihen, mikä on hyvää!"

"Älä vertaa itseäsi muihin. Ystäväsi on huippu, mutta niin olet sinäkin."

"Täydellisen bikinikropan ohje: omista kroppa. Laita bikinit."

"Olet niin kaunis, kun hymyilet."

"Onni olla oma itsensä, 100% ilman filtteriä."

"Olet hyvä juuri sellaisena kuin olet."

 

 

Niin että mitä tein tänään töissä? Liimailin post-it lappuja yläasteella!

Meillä terkkareilla oli täällä koko Norjan laajuinen kamppanja kesä- ja bikinikroppa -ajattelua vastaan. Että kroppaan ja ulkonäköön voi (=pitää) suhtautua positiivisesti ja lempeästi sen sijaan, että vaatisi sitä jotain hölmöä bikinikroppaa. (Mikä meillä kaikilla siis on jo. ;))

Ton ensimmäisen lapun, jossa lukee "Du! Ja, du ja! Du er så himla vakker du." kiinnitin samaan paikkaan kolme kertaa. Se hävisi kolme kertaa. En enää kotiinlähtiessäni jaksanut kirjoittaa neljättä. Mietin, että ne menivät varmasti oikeaan taskuun. 

Ja työpaikan vessassa oli ihana käydä kun peilissä luki "Sinä olet vastustamaton.".

 

Vai mitä sanotte? :) Olisiko hyvä kesäkampanja Suomeenkin? Siellä on jo alkanut kesälomat (täällä on aina koulua suunnilleen juhannukseen asti), mutta ensi toukokuussa laitetaan kunnon kamppanja Suomeenkin käyntiin, okei? Ja saa nytkin liimata post it -lappuja vessoihin. Ja vaikka minne.

Sanokaa kauniita asioita itsestänne ja itsellenne. Ja muille. Yllättäkää jonkun toisen päivä iloisesti. Ja oma samalla. <3

Kommentit (10)

Anu / Aina lähelläni -blogi
11/10 | 

IHANA kampanja! Ja ah, niin tarpeellinen <3 Voi kun kaikki osattaisiin pitää itsestämme tämmöisinä kuin olemme <3 (Ja miettiä esim. ruoka- ja liikunta-asioita vain siltä kannalta, että niistä tulee mahdollisimman hyvä olo!) Somessa kiersi joskus se kuva, jossa oli ohjeet siitä miten pääsee bikinikuntoon: Pue bikinit yllesi, VALMIS! :D Se on juuri näin!

Lennu63
12/10 | 

PEUKUTAN  myös :) olen liimaillut työpöytäni ympäristöön voimalauseita, joita muillakin on mahdollisuus lukea.

Monissa tilanteissa niistä on SUURI apu.

Ihanaa viikonloppua sinne Norjaan ja kaikille muillekin :)

Vierailija
13/10 | 

Hyvä Te! Juuri näin näitä asioita pitää lähestyä: asialinjalla ilman syytöksiä puoleen taikka toiseen. Hienoa! Hyväkin asia voidaan pilata niin monella tavalla, mutta näin tehtynä se näyttää pelkästään positiiviselta :)

Vierailija
14/10 | 

Usein sitä on itse se kovin kriitikko omaa vartaloaan kohtaan. Kaunis mekko sinulla :))

Vierailija
16/10 | 

Aivan upea, tarpeellinen kampanja ja niin helppo toteuttaa! Sulla on muuten avian mielettömän ihana, kesäinen mekko päällä kuvissa - mistä tuollaisen löytää?

- Kaisa

Mirmeli
17/10 | 

Hei, todella mahtava kampanja! Hienoa! Kannatan kovasti. Oletko tutustunut somessa Jenny Lehtisen Vaakavallankumoukseen ja Kasvurauhaan? Jenny tekee asian puilesta todella hyvää työtä!

Vierailija
18/10 | 

Ihana idea! Ehdottomasti aion tehdä piristäviä post it lappuja ison tukun ja laitan pitkin kesää vaikka kahviloiden vessojen peileihin! Tässä maassa on ihan liikaa mörtsejä ihmisiä, jos yksikin hymyilee lapun nähtyään, on jotain hyvää lähtenyt liikkeelle :) Kiitos Johanna.

anonyymi
19/10 | 

Hyvä kampanja! Mutta pakko sanoa että helppo on sanoa kun ei ole itse rummimmasta päästä tai ylipainoisin.

Vaikka siltikin pitäisi raskastaa itseään mutta kovin vaikeaa se on! Tiettyjä asioita voi muuttaa,  mutta loppupeleissä hyvin vähän.

Vierailija
20/10 | 

Mahtava idea! Tuli niin hyvä mieli itellekin! Kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010