Mitä teen nykyisin. Iltaisin, kun en ehdi blogiin.

No tanssin. Monta iltaa viikossa. Eniten salsaa - ja vitsi miten kivaa alkaa vähän osaamaan ja olemaan hyvä! Osaa sellaisia pieniä eleitä, pieniä pehmeitä kädenliikkeitä tai pieniä taukoja musiikkiin. Salsan lisäksi valikoimaan mahtuu vähän bachataa ja kizombaa mutta vain koska niitäkin aina soitetaan salsaklubeilla. Niitä on hyvä osata, mutta ei minua niissä niin kiinosta hyväksi tulla. Salsa on siitä mahtavaa, että siinä voi aina tulla vielä paremmaksi, oppia loputtomasti lisää. Mikään ei tuo mulle yhtä paljon iloa tällä hetkellä kuin salsa. Meillä on tällä hetkellä sitäpaitsi hyvä porukka ruedaakin varten - se on salsaa ringissä, jossa vaihdetaan jatkuvasti partneria ja tehdään hauskoja kuvioita. Ja rueda on mun mielestä salsaa ehdottomasti hauskimmillaan. 

Eilen päällä oli (aluksi) ByPiasilta saatu kashmirsekoitteinen tunika, jonka solmin vyötäröltä kiinni. Tunikalle siis helposti uusi elämä, jos haluaa vaihtelua tai muuten vaan helmat pois heilumasta. Ja täytyy muuten kehaista NaKD -farkkuja; korkea vyötärö, melkein treenitrikoomainen istuvuus ja silti matsku, joka pitää muotonsa. Hyvät farkut.

Ja tanssikengät. Ne ovat olleet käytössä paljon. Niin paljon viime vuosina, että täytyy varmaan pian ostaa toinenkin pari. Harvoin tanssin ilman korkoja.

 

Loppuun on pakko perjantaifiiliksiksi laittaa yksi video, joka tuli vähän vahingossa vastaan kun meinasin laittaa tänne mun viime päivien kuunnelluimman biisin Berna Jamin Rumbeando - joka on ihana, mutten löytänyt siitä mitään hyvää videota ja tämä tuli vastaan. Tässä näette vähän ruedaakin. <3 

 

 

Kommentit (5)

chachachaa
6/5 | 

Juuh.Aivan ihanaa olisi itsekkin tanssia, ja latinotanssit chacha chasta rumbaan ihania!Videoitakin kun katsoo kilpatanssijoista ja musiikkivideoita,tulee niin hyvälle tuulelle ja mten upeita tanssijoita. Soler Alvaroa olen itse nyt kuunnellut, ja tuo Animal kipale aika hyvä,sekä El Mismo.On niin hyvää musiikkia.Kuuntelappas:)

Gilta
7/5 | 

Parasta on tanssi! Liikuntamuotona ehdottomasti ykkönen! Ihana blogisi antaa virtaa arkeen. Mennäänoä tanssien kesää kohti 😉

Vierailija
8/5 | 

Mun salsaopet tällä videolla! Onnea on oppia uutta laadukkaassa opetuksessa. Ja rueda on kyllä ihan parasta!

K
9/5 | 

Ihana biisi ja hyvä meno tanssijoilla. Oletkohan tehnyt salsabiisi-listaa kaikkien kuultavaksi?
Salsa vie mukanaan. Minulla toinen salsavuosi menossa. Kiitos sinun, että aloitin. Innostit teksteilläsi!
Kauniisti keväässä.

tuikku
10/5 | 

Itselleni salsa niin tuttua musiikkia,isäni kuunteli sitä aina kun asuin vielä kotona.Hän soitti jopa salsaa bändissäkin.Ihana video tulis edesmennyt isä mieleen.
Sanna 57v.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram