Kaikenlaista!

Tuntuu vaan että kameralla on niin paljon käyttämättömiä ruokakuvia, että kasaan niitä nyt ainakin vähän tähän ruokainspiraatioksi! 

Lohi (ja muukin kala) grillillä uusien perunoiden ja salaatin kera on tietty ihan kesäklassikko.

Salaatit ovat muutenkin suuresti käytössä täällä; vaikkapa perus-kreikkalaisen kylkeen paistan nälkäisimmille kanaa.

Meksikolainen pata -jepp, sellainen pussivalmisteinen pikaruoka on suuressa suosiossa täällä etenkin kun kylässä on paljon lasten kavereita ja pitää olla helppo ja nopea. Pataan heitän toki aina ainakin paketillisen papuja ja vaikkapa pieniä chilipaprikoita.

Yksi suuri suosikki on kana Satay -kastikkeella. Olen ohjeen siihen jakanut blogissa ennenkin. Kanat on hellpo marinoida, pujottaa grillivartaaseen ja grillata. Maapähkinävoikastike on tuhdin täyttävä ja maistuu taivaalliselle. 

Osaamme herkutella. Iltaisin on melkein aina jotain hyvää. Nyt erityisen hyvältä maistuvat kurkut, porkkanat ja muut tuoreet kotimaiset. Dipillä.

Ja Maisemakahvilan kuuluisa raparperiohje todellakin on ehkä maailman paras! 

 

Sellaisia ainakin olemme syöneet tässä kesän aikana. Tykkään laittaa kunnon ruokaa, mutten viettää pitkiä aikoja sisällä keittiössä, joten mun ruokien on oltava nopeita. Ja helppoja. Tai grillattavia. 

Tänään on taas tulossa upea ilma; pikkusen aamupalaa ja sitten viisi kilsaa ylämäkeä 160 metrin nuosulla ja viisi kilsaa alamäkeä samalla laskulla. Paras aloitus päivälle. <3

 

(Kuvien pitispaita on muuten Kuuban käsintehdyistä kojuista ostettu ja housut h&m. Suurin osa vaatteista on pakattu laatikoihin. Phuh.)

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram