- Omilla kylillä.

 

Yksi ihana blogin (ilmeisen pitkäaikainen) lukija lähetti mulle viestin, jossa kertoi usein palaavansa mun vanhaan Missä olet ollut -postaukseen. 

Ei siinä mitään kummallista ole, siinä postauksessa, mutta lukija sai siitä kai hyvän olon. <3

Voisin sanoa vähän samaa nyt. Että missä olen ollut. Viimeisellä työviikolla. Kotikäynneillä vauvojen luona. Treenailemassa, juoksentelmassa. Vähän väsyneenä. Rakkaiden kanssa. Nettikään ole toiminut silloin kuin olisi pitänyt. Niin blogille on tullut pitkä tauko. 

Tänään on oikeasti vain vapaapäivä, mutta tästä alkaa myös vihdoin kesäloma. Eilen halausten kera lähdin viimeisenä lomille. En ole oikein vielä tajunut koko hommaa, että saan olla menemättä töihin maanantaina. 

Keräilen viime viikkoina kadonneet voimat ja palaan blogiin varmaan äsyttävän usein! :D Lupaan.

Sen verran olen ehtinyt, että Leviksen liikkeesä -70% alessa innostuin ostamaan farkutkin (shortsien lisäksi siis). 501 oli lapsuuden kovin sana; muistatteko? :) Sellainen eka ja melkein ainoa merkkijuttu koko mun lapsuudessa, joka oli pakko saada. Nythän näitä on tehty niin skinny että custom tapered -malleja, molemmat olivat hirmu kivat enkä voinut vastustaa - vähän juuri ton nostalgiaryöpyn tähden. 

Kohta lähden aamutreeniin, sitten jotain kivaa lasten kanssa ja viikonloppu onkin kaikenlaista festarihälinää täällä kylillä; laitan teille tunnelmia.

Hyvää perjantaita. Lämpöä ja aurinkoa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. <3

 

Kommentit (12)

Maiju
13/12 | 

Kotikäynneillä vauvojen luona, ihana <3 kuuluuko sun työhön aina myös vauvat vai vain kesällä kun koulut kiinni? Olen siis ymmärtänyt että olet kouluterkkari :) Hyvää lomaa! Sun blogi on niin paras ikinä!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
14/12 | 

❤️ Joo vauvat kuuluvat kesään 😊 Kesät sijaistan aina neuvolaa ja etenkin kotikäyntejä, muuten olen vain kouluterkkari 😃 Tuhannet kiitokset ❤️

Vierailija
15/12 | 

Ihanaa lomaa sinulle ja koko perheelle! Onneksi teillä on ollut paljon aurinkoisia päiviä ja aktiivista viikonloppuelämää, niin olette saaneet nauttia kesästä, vaikka loma vasta alkoikin.

Annascountryliving
21/12 | 

Ooh, aivan ihanat levikset 😍 Aurinkoa lomaasi! 🌸

Krista
22/12 | 

Ihanaa lomaa!! Mulla kans alkoi kesäloma juuri tänään! Ja kiitos blogista,on päivien piristystä!

Vierailija
23/12 | 

Ihanaa, että kuvaat kaunista kotikaupunkiasi myös , niin erilaista kuin meillä täällä Suomessa.
Rentouttavaa lomaa ja pidän blogistasi niin paljon!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010