*Kaupallinen yhteistyö Sensain kanssa*

 

 

Mulle kasvojen puhdistus iltaisin ja aamuisin on aina ollut vähän niinkuin must -sitä ei voi jättää välistä vaikka olisi kuinka väsynyt. Välttämätön toimenpide. Meikit on saatava pois ja kasvot puhtaiksi.

Kaksoispuhdistuksesta sen sijaan en ole välittänyt - tai edes tienyt ennen Sensai -yhteistyötä. Nyt kaksoispuhdistus on osa välttämätöntä rutiinia; kun kerran tehdään niin tehdään kunnolla. Olen nimittäin huomanut eron ihon kunnossa. Kerronpa miksi, jollette vielä ole innostuneet kaksoispuhdistuksesta!

Kaksoispuhdistuksen idea on hellävaraisuus.

Ensimmäinen tuote on öljymäinen puhdistusaine, johon meikki liukenee kuivattamatta ihoa. Tuote levitetään kuivalle iholle ja huuhdotaan pois vedellä - sillä saadaan puhdistettua iholta tehokkaasti öljyliukoiset tuotteet kuten meikki. Toisena puhdistustuotteena käytetään veden kanssa vaahtoavaa puhdistusainetta, kuten Creamy soap, josta saa pienelläkin määrällä ihanan vaahdon jo kämmenelle. Kakkosvaihe viimeistelee puhdistuksen ja poistaa iholle vielä jääneitä vesiliukoisia epäpuhtauksia. Kakkostuote voi olla hyvinkin kevyt - tai joskus jopa syväpuhdistava tuote. 

Sensailta saamistani puhdistustuotteista olenkin eniten ihastunut näihin kahteen; Silk peeling powder -kuorintaan ja Silk peeling mask -naamioon. Etenkin jauhemainen Peeling powder jättää ihon todella tasaiseksi ja kauniiksi, se on yksi parhaimpia kokeilemiani kuorinta-aineita. Kuorinnan jälkeen iho nauttii naamiosta.

Kaksoispuhdisuksella ihon saa puhtaammaksi hellävaraisemmin. Yhtä tehokkaan puhdistuksen voi saada aikaan yhdelläkin tuotteella, mutta iho on todennäköisesti kiristelevän kuiva ja hankkii siis herkemmin ongelmia ajan myötä. Itse olen huomanut eron epäpuhtauksien ja ihon tasaisuuden myötä; ihon kunto on tosiaan parantunut huomattavasti. Suosittelen ryhtymään kaksoisputsaajaksi! 

Ehkä kaapista jo löytyykin yksi öljymäinen putsari ja yksi vaahdottuvampi vaihtoehto? Jollei, ovat nämä Sensain tuotteet huippuluokkaa ja etenkin kuorintaa ja naamiota ylistän kyllä rehellisesti todella toimivina tuotteina, joiden tehon näkee ja tuntee heti.

 

Aamuisin sitten riittää kevyempi kakkosvaiheen putsaus, kun kasvoilla ei ole meikkiä. 

Ja naamion käyttö on mulle aina, koska vain omaa pientä luksusta, pari minuuttia arjen ylellisyyttä. :) Hetkiä, jolloin tunnen tekeväni itselleni hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010