No se abstraktein. Se, missä mittasuhteet muokkautuivat miten sattuu ja kukkaset ovat kuivia risuja. Se päätyi seinälle. Mulle tuli yhtäkkiä, suunnitelmien vastaisesti suuri allergisuus romanttiselle oikeinpiirtämiselle.

Mutta eihän nää koskaan valmiita ole nää projektit. Että saa nyt nähdä mitä seinälle lopultansa tulee. Nää on kai enemmänkin jonkinlaista terapiaa; tuntuu etten saa oltua tarpeeksi yksin kotona ja maalattua ja neulottua. :D 

Mulle yksinäisyys on siis, ihme kyllä tällä hetkellä toive enemmän kuin pelko. Ei saisi melkein sanoa ääneen, sillä yksinäisyys on paha juttu jos se oikein kohdalle sattuu ja asetan aina ihmisten seuran ykkössijalle. Mutta kyllä, olen vähän sellainen ihminen joka todella nauttii yksinolosta, uppoutuu omiin puuhasteluihinsa ja unohtaa helposti ajankulun.

Mutta takaisin seinään; projektihan on oikeasti sellainen, että seinälle on ollut tarkoitus laittaa maalaus ja maalauksen alle hylly ja hyllylle toi mustavalkoinen soittopeli kaiuttimeksi. Hyllyä on vaan ollut niin harmillisen hankala löytää; haaveilin hetken String -hyllystä, mutta juuri se jonka haluaisin ja joka kävisi tohon, on niin kurjan kallis ja muut passelit hyllyt ovat vaan olleet jotenkin väärän kokoisia tai värisiä. 

 

Mun vaatteista huomasin sen verran, että ihan sama värisarja jatkuu kuin ed. asussa. Takki vaan on vaihtunut pienempään (kevään merkki!). Takki on muuten second hand -löytö; se on ihanan pehmeää nahkaa, ihan uudenveroinen ja maksoin siitä kolme-neljäkymmpiä. Jee. Nahkatakit on niin mun lemppareita, voi että rakastan tätä aikaa kun niitä voi taas alkaa käyttää!

Kiitos taas kommenteista. kiitos että käytte ja suokaa anteeksi mun vastaamattomuus. <3 Teen pian ihan koosteen kysymyksistä ja yritän vastailla kaikkeen. Nyt vaan rentoa, leppoisaa, hyväntuntuista sunnuntai-iltaa ja levollisia ajatuksia alkavaan viikkoon. <3 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010