Heipsi, täällä on alkanut kesä! 

Olemme lenkkeilleet teepaidoissa ja istuneet terassilla shortseissa. Syöneet aamupalaa ulkona ja lammaspaistia ystäväporukassa. Kuivatteneet pyykit auringossa ja keränneet kimpun valkovuokkoja. Yhtenä pääsiäisaamuna (kun oma kaappi oli vähän tyhjä) tilasimme paikalliselta leipomolta tuoretta leipää, hedelmiä ja appelsiinimehua kotiovelle - mikä luksuspalvelu, pyhäaamuna!

Illaksi on ollut pakko heittää villapaidat päälle, mutta takkia ei tarvinut myöhäänkään.

Pääsiäinen on ollut megahieno ja päällimmäisenä ajatuksena on onni, tyytyväisyys ja kiitollisuus, mutta kummasti silloin(kin) kun kaikki on hirmu hyvin pulpahtaa pintaan helposti vaikeitakin juttuja. Juhlapyhät ovat täynnä perinteitä, kaunis ilma onnellisia hetkiä ja meren lämmin kimallus veneretkiä. Niin se vain on, ja kun vielä osaisi jotenkin käyttää ne vaikeat tunteet positiivisesti hyväksi. Tai ettei ainakaan jäisi niiden verkkoon kiinni. Että osaisi aina ajatella että ikävä on rakkautta ja että kaikki ihmiset ja kokemukset ovat kasvattaneet ja tehnyt minusta sen, mitä nyt olen. Kukaan ei pääse elämää läpi ilman kurjiakin kokemuksia, mutta lopputulos ei riipu siitä mitä olemme kokeneet vaan siitä miten käsittelemme kokemuksemme. Aina sitä ei voi valita miten elämä menee - jos koskaan - mutta ihmisiä voi valita ja mun elämässä niitä on ollut vain hyviä. Se on varmaan suurin syy miksi mun elämä on ollut hyvää ja miksi olen voinut nauttia kaikista sivuseikoista ja yksityiskohdista. Hyvät ihmiset. 

 

Nyt vielä pääsiäisen viimeinen jännärisarja telkkarista ja sitten uuteen viikkoon. Mun tekee tosi paljon mieli aloittaa curly girlia (hiuksiin), meidän uusi remontoitu kuntosali avataan viikonloppuna - uusi työpaikka siis - ja pihaa pitäisi istuttaa. Pääsiäinen meni kai ihan liikaa löhöillessä kun tuntuu että edessä on paljon hommaa. Hyvä niin. 

 

 

Kommentit (3)

Maiju
5/3 | 

Kolme postausta viikon sisällä on enemmän kuin pitkään aikaan, aivan mahtavaa! Kiva saada sinut takaisin tänne blogiin taas useammin :) Jälleen kerran kauniita kuvia ja samaistuttavia ajatuksia. Aurinkoista viikon alkua sinulle!

MerviK
6/3 | 

Moi, hei aloita ihmeessä se curly girl -metodi!!!! Mulla alkaa kans ens viikolla kun on pidempi vapaa. Olis kiva seurata miten se sulla sujuu!

MerviK

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010