Tässä kuvia ladatessani mulla ei ollut mitään ajatusta postauksen tekstistä. Pää aika tyhjänä annoin ajan kulua, kuvien kelata ja blogipostauksen mennä omalla painollaan - niinkuin aika usein teen. ;) Ehkä olisin vain sanonut pari sanaa meidän metsäseikkailusta. Tai että kannattaa tutustua noihin By Piasin bambu-trikoovaatteisiin (olen saanut by Piasilta), aivan silkkisen taivaallisia päällä. Tai että tolta mun hiukset näyttää ilman mitään käsittelyä.

No mutta, kuvia selatessani kuuntelin kuitenkin myös telkkarista uutisia ja jotenkin hymyilin ainakin hiljaa sisälläni kuullessani avioerojen määrän lähteneen viime vuosina laskuun. Että enää ei joka toinen eroakaan. Kiva. Ehkä ihmisillä on joku parempi tasapaino. Tai parempi onni. Parempi suunnitelma. Tai jotain hyvää.

Ja mietin, että hassua miten tollainen uutinen vaikuttaa jotenkin lohduttavasti. Että kyllä mekin sitten. Ei niin, että olisimme koskaan olletkaan eroamassa, mutta kyllähän niitä päiviä on kun toi mies tuntuu täysin hölmöltä ratkaisulta, jonka voisi luovuttaa jollekin kalastuslaitokselle.

Ja niitä päiviä tulee. Mutta silti niitä päiviä, kun se toinen on maailman tärkein, on enemmän. Niitä iltoja, kun voi nukahtaa toisen viereen. Hyviä illallisia, viinilasillisia, keskusteluja ja kummallisia metsälenkkejä. Ja niistä kannattaa pitää kiinni. En mieti niinkään sitä, että lapsille pitää tehdä hyviä muistoja, enkä sitäkään että parisuhdetta pitää hoitaa (vaikka pitääkin). Enkä sitä että pitäisi aina kokea uutta ja viedä lapsia kaikkialle. En kai mieti niin kauheasti. Joskus on hyvä olla vähän yksinkertainen. Olla niin kuin parhaalta tuntuu. Olla niin että saa hyvän olon. Yleensä se on yhdessä.

<3

 

Kommentit (8)

Saaruska
9/8 | 

Sinulla on ihana lämmin huumorintaju! Mies kalastuslaitokselle😊. Minä voisin luovuttaa omani toisinaan venetelakalle. Tekstistäsi tuli taas hyvä olo, varsinkin kun on oma mieli maassa rakkaan vanhan koiramme poismenosta. Rakkaus ja ilo valaisevat kuitenkin aina, myös nyt. Kiitos, Johanna.

amj
10/8 | 

Herkullinen metsäseikkailu ja kiva ilmava sienikori! Kadehdin perheenne sienestysasuja, täällä vaanivat turhan lukuisat hirvikärpäset, joten täytyy olla kokonaan vaatetettuna ja huputettuna ja sitten onkin turhan kuuma 😄.

Kun kalastuslaitokselle karkoitus tulee mieleen, ajattelen aina, millainen muu henkilö voisi kulkea yhteisillä metsäretkillä tai istua aamiaispöydässä. Huono mielikuvitus varmaan, mutta muita ei tule mieleen, ja harmitus kaikkoaa nopeasti + tyytyväisyys astuu esiin. Ehkä siis tarvitaan ensin se harmitus 🐌🍂🌰🍄

Mm
11/8 | 

Kyllä syyskesälläkin luonto on kaunis! Niin ihanat värit ja kuvista voi aistia tuoksutkin. Viisaita ajatuksia taas!

Kikka
12/8 | 

"...luovuttaa jollekin kalastuslaitokselle..." Kiitos aamun ekoista nauruista. Juu, mä niiiin tiedän tuon hetkittäisen tunteen.  Mukavaa loppuviikkoa ja aurinkoisia päiviä viikkoosi.

Jaana B
13/8 | 

Veikkaan, että avioerotilastoihin vaikuttaa tämän hetkinen vaikea taloudellinen tilanne, ei ole varaa etenkään naisilla lähteä omilleen. Toisaalta en näe siinä mitään pahaa, vaikeat ajat hitsaa yhteen, jos vaan niistä yli pääsee. Että jos tästä selvittiin, niin vielä jaksetaan. Niin mekin!

Satu
14/8 | 

"jonka voisi luovuttaa jollekin kalastuslaitokselle".. 😂

Upeita kuvia!!! Näitä luontokuvia mä täällä aina käyn "kyttäämässä", että jospa olis taas niitä, mä kun en niinkään perusta muoti- ja kosmetiikkajutuista.

Vierailija
15/8 | 

Todella kauniita kuvia, joissa on niin ihanaa tunnelmaa - olen aivan sanaton.
Oikeastaan postaus olisi voinut olla jopa ilman kirjoitusta ja silti se olisi kertonut niin paljon. Kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013