*Kaupallinen yhteistyö Sensain kanssa*

 

 

Tällä kertaa jatkoa Sensai –sarjaan seuraa meikin muodossa; nyt kun ihoa on hoidettu kuntoon puhdistuksella ja kosteutuksella voidaan jutella loppusilauksesta.

Mullahan oli Sensain meikkivoide jo ennen tätä blogiyhteistyötäkin, joten mihinkään aivan uuteen en hypänyt. Sensain voiteiden laatu ja koostumus ovat miellyttäneet kovasti, joten muuta en uusilta voiteiltakaan osanut odottaa. Pettymys olisi ollut helppo tuottaa, sen verran korkealla oli odotukset.

 

Mutta eipä toki, näistä löytyi jopa uusi meikkivoidesuosikki!

Kesän juhlallisuuksissa olen käyttänyt kevyempää Luminous Sheer Foundationia joka sopii niille, jotka haluavat erityisen luonnollisen, kuulaan ja kirkkaan lopputuloksen. Voidetta ei huomaa iholla lainkaan ja lopputulos on meikkaamattoman luonnollisen näköinen ja todella raikas. Veikkaan, että loistava voide etenkin (vielä vähän minua) ikääntyvämmälle iholle, joka haluaa sitä meikeistä parhainta; kaunista nuoruuden hehkua.

Omaksi, uudeksi meikkivoidelemppariksi on taas nousut Sensain Flawless Satin Foundation, joka on koostumukseltaan vähän Luminous Sheeria peittävämpi ja paksumpi. Tämäkin voide on kovin luonnollinen ja jättää iholle kauniin hehkun, mutta samalla peittää tehokkaammin, mikä passaa mulle hyvin etenkin syksyä ja talvea kohden. Juuri mun käyttööni sopiva ja sellainen silkkisen pehmeä ja huomaamattomasti levittyvä voide, josta pidän. Täydet pisteet ja jää todellakin käyttöön! Parempaa en ole vielä kokeillut.

 

Toinen tuote jota mielelläni hehkutan hieman ekstraa on Sensain Glowing Base. Se on pohjustustuote meikkivoitteen alle, joka paitsi saa meikkivoitteen pysymään paremmin ja ihon näyttämään tasaisemmalta myös tuo meikille tietysti lisää «glowta». Aivan ylellisyys iholla ja vähän must, kun siihen kerran tottuu. Meikki ei näytä enää samalta ilman. ;)

Lopuksi poskipäitä korostamaan sipaisen vielä voidemaista kiillettä rasiasta ja kiinitän koko meikin Sensain värittömällä irtopuuterilla. Eipä ole varmaan koskaan ollut niin luonnollisen hehkuvaa meikkiä kuin nyt!

Kuvissa havaittavissa pientä työpäivän jälkeistä väsymystä, mutta meikki on ainakin kestänyt aamusta yhtä loistavana. 

Tuotteet löytyvät Stockmannin ja  Sokoksen verkkokaupasta.

 

Hehkua perjantaihin teillekin. Ja terveisiä Helsingistä muuten, kertoilen seuraavaksi miten tämä pikareissu meni - ja vastailen vastaamattomiin kysymyksiin! <3 

 

Kommentit (4)

Vierailija
5/4 | 

Mikä sävy sulla on tuosta Flawless Satin Foundationista?

Vierailija
6/4 | 

Hei,

on ollut tosi kiva kun olet postaillut kesän jäljiltä useammin. Aina niin iloinen yllätys uusi postaus on, eikä tarvitse olla mitään niin suurta ja ihmeellistäkään. Ois kiva kuulla sinulta jokin sen tyyppinen kuin 10 asiaa joita emme tiedä sinusta tai vaikka viikon ruokapäiväkirja liikuntoineen. Ihailen, miten pysyt mitoissa vuodesta toiseen.

t.Tiina

Vierailija
7/4 | 

Ihana meikki kuvissa. Mikä olikaan sinun hajuvesi suosikki? Itsellä olisi oston paikka ja haluttaisi vaihtelua.
T.darja

Mariska
8/4 | 

Moi! Näytät hyvältä ja raikkaalta meikki!!
Mitä ripsiväriä käytät nyt?
Kiitos taas blogista jota on ihana odottaa!!
Hyvää viikonloppua!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010