Juhannustahan täällä ei ole vietetty - se on aina 24.6. viikonpäivistä tai viikonlopuista huolimatta. Viikonloppu on siis ollut aika tavallinen. Ja aika epätavallinen.

Kävelimme tänään uudelle talolle. (Jep, olemme ostaneet yhteisen talon. Yhtäkkiä se osui kohdalle. Aivan ihanan. Odottakaa niin näette heinäkuun lopulla. <3) Kävelimme näyttämään Ainolle reittiä uuteen kotiin. Olli oli just vähän liian kiireinen kavereiden kanssa. Olli on nimittäin just täyttänyt 13, siitä on tullut teini-ikäinen (ja sen huomaa). Nyt sillä on kaksi kaveria yökylässä tuolla yläkerrassa. Oikeasti sekin oli tosi utelias uuden talon suhteen, mutta kaverit veivät tänään voiton. Ei se mitään, eiköhän me tehdä useampi lenkki talon ohi.

Olemme käyneet aamu- ja iltauinneilla. Tai mun tehtävä on ollut kantaa pyyhkeitä ja pitää vahtia rannalla. Vesi alkaa kyllä olemaan ihan uimalämmintä mullekin.

Ja mun ihana talo täytyy nyt laittaa myyntiin. Ajatella että muutamme yhteiseen kotiin. Huh, elämä on aika hektistä juuri nyt. 

Ja kesä on parhaimmillaan juuri nyt. Ruusut, raperperit, rusketukset ja kesäillat ja mansikat parhaimmillaan. Joinain päivinä elämä on niin hyvää että melkein pelottaa. Pelottaa että kaikki romahtaa. Pelottaa ne päivät, kun tulee ikävä lapsia. Tai jotain pahempaa. 

Ja sitten tajuaa miten hölmöä se on. Ei kai kukaan fiksu ihminen käytä parhaita kesäpäiviään tulevaisuudesta murehtien. Tai mitään päiviä. Ja sitten tulee auringonsäde silmiin tai musiikkia kaupungilta tai muistaa että täytyy mennä suihkuun pesemään päivän hiet iholta. Tai nälkä tai väsymys ja kaikki on taas niin hyvin. 

Toivottavasti teidänkin juhannus on ollut hyvä. Olisimpa voinut olla Suomessa omieni kanssa. Vielä useampien omien. <3

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010