Meidän hotelli oli Tjäreborgin tarjoama Tropical Attitude -vielä parempi kuin odotin!

 

Viikko oltu kotona - ihan kauheassa flunssassa. En yhtään osanut aavistella lentokoneessa että siinä matkalla vilustuisin (kaikki sujui tosi mukavasti) mutta niinhän siinä kävi ja tää työviikko on mennyt aika puhkipoikki. Silti; lomareissun vitamiiniruiskeella porskuttaa pitkään! Mauritius on ehdottomasti jäänyt ikuisesti sydämeen. Kai kaikki matkakohteet jollain tavalla jäävätkin. Siksi ne kannattaa valita huolella - sellaisia paikkoja joita haluaa tallentaa sydämeen ja joiden haluaa muokkaavan omaa maailmannäkemystä. 

Melkein kaikista mun matkakohteista parasta antia on ollut se, miten onnellisia ja tyytyväisiä ihmiset voivat olla aika vähällä. Miten meillä on täällä kotona kaikkea ja asiat turvallisesti ja kuitenkin stressamme itsemme sairaiksi. Melkein kaikista matkoista parhaiten mieleen on jäänyt ihmisten kiitollisuus ja huolettomuus elämää kohtaan. Se, etten tarvitse niin kamalasti kaikkea ja se, ettei aina tarvitse pyrkiä eteen- ja ylöspäin. Että kaikki hyvä voi olla tässä ja nyt. 

Huomasin myös, että blogia on ehkä ollut vaikeampi päivittää viime aikoina identiteettiongelmien vuoksi. Ei vain kiireiden, eron aiheuttaman väsymyksen, uuden rakkauden tai muun hässäkän tähden, vaan ihan siksi, että siinä on niin paljon mun identiteettiä, että mun on ollut vähän vaikea tulla tänne. Tiedättekö, meillä kaikilla on oma idetiteettimme ja ihmiset odottavat meidän käyttäytyvän tietyllä tavoin. Se sporttinen menettäisi työporukassa paljon itseään jos muuttuisi sohvaperunaksi eikä se stressaava kollega uskalla hellittää vaikka haluaisikin, sillä uraputki on niin suuri osa identiteettiä. 

Mulla on ihan varmasti ollut blogin kanssa vähän sellainen vaihe - mikä on kai ihan tervettä ja normaalia millä tahansa elämän osaalueella. Että elämä etsii uutta muotoaan. Harva asia kestää ikuisesti ennallaan ja samanlaisena - ja asioille on hyvä antaa tilaa ja aikaa muokkautua. 

Nyt on taas perjantai-ilta, hyviä juttuja tiedossa (ihan ekaksi salsa-workshoppia kuubalaisen Marion ohjauksessa koko viikonlopun, jee!) ja onnellisen raukea olo kropassa. 

Just nyt en mitään muuta tarvitse. Elämä on hyvää.

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram