*Matkan on tarjonnut Tjäreborg ja Turkish Airlines*

 

Hei ja terveisiä Mauritiukselta, pieneltä saarelta Intian Valtamereltä. Mauritius kuulostaa valtavan eksoottiselta, ylelliseltä ja paratiisimaiselta - ja sitä se myös on. Mauritius on siisti, vehreä ja runsas ja vaikka kaiken ylellisyyden, lomapalveluiden ja turkoosien rantojen takana on paikallisten ihmisten arki, vaikuttaa sekin olevan ihan mukavaa elämää eikä mitään turistien tallomaa kurjuutta. Se on mulle tärkeää; tietää millaista maata ja kansaa haluan tukea. Jotenkin mun mielestä on aina kiva tutustua tällaisten eksoottisten lomakohteiden oikeen elämään ja tietää millaista elämää ihmiset siellä oikeasti elävät. Ei niinkään uima-altaat tai drinkit.

Kun Tjäreborg kysyi lähtisinkö reissuun, oli Mauritius juuri siksi helppo valinta, että sen oikea elämä kiehtoi. Ihmiset, kulttuuri ja luonto. Odottakaa niin kerron vähän enemmän; esimerkiksi ketä tapasimme kaupan kassajonossa ja kenen luona illastimme viimeisenä iltana! Mun matkajuttuja voi seurata myös Tjäreborgin instagramissa; siellä saattaa tulla hetkiä, joita en blogissakaan ehdi kertomaan. :)

Nautin niin jokaisesta päivästä. Sen voin sanoa. Matka ja Mauritius oli odotuksia parempi. Juuri sellainen ylellinen ja eksoottinen miltä se kuulostaakin, mutta sen lisäksi vielä uskomattoman ystävällinen, kulttuuririkas ja ilmastoltaan miellyttävä. Kesä oli kuumimmillaan ja merivesikin varmaan lähempänä kolmeakymmentä, mutta lempeä tuuli ja kevyet sateet pitivät huolta siitä, ettei olosta tullut koskaan tukala. Perfekt siis! Kertoilen vielä lisää niin meidän hotellistamme kuin elämyksistämme ja kokemuksistamme sen ulkopuolella.

 

Ja ainiin, luin superhyvän kirjan. Miten mulla taaskin oli vain yksi kirja mukana! Se oli luettu jo puolessavälissä vaikka kuinka yritin jarrutella. Anne Holt - Kahdesti kuollut.

 

Nyt on ihan vaan löhöä perjantai-iltaa! Nautitaan siitäkin. <3

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010