Ai että oon tykänyt näistä (InWear) housuista; ansaitsevat ihan oma postauksensa! Ne on kai pakko heittää pesuun nyt viikonloppuna palveltuaan reippaasti koko työviikon. Kamalan hyvin istuvat housut ja mukavat päällä; silti samalla tyylikkään ja naisellisen näköiset. Pakko kehua. Tää asu oli melkein kuin onepiece, niin saman värinen teeppari sattui pariksi ettei meinaa erottaa missä ylä- ja alaosan raja menee. Päällä on lisäksi ollut vain neule- tai nahkatakki; ihanan lämpöisiä ilmoja vielä marraskuun puolella. 

Ruusut alkavat vetelemään viimeisiään, raaskin leikata niitä vähän runsaammin sisälle maljakkoon.

Päivät ovat tällä hetkellä jotenkin hassuja, menevät pienessä sumussa. Marraskuu. Ehkä marraskuu on vähän sellainen, että se menee kynttilänvalossa ja illan hämärässä. Ettei olekaan ihan terävimmillään; ehkä sitä jotenkin suojelee itseään todellisuudelta. Haaveilee vähän enemmän. Ja suunnitteleekin ehkä vähän enemmän. Saa nähdä mitä tää marraskuu tuo tullessaan. Mulla on vähän sellainen olo, että jotain.

 

Hyvää perjantai-iltaa <3

 

Laitan taas yhden kappaleen, jota olen kuunnelut paljon viime aikoina; J Balvin on muutenkin aina mun suosikki, jos ette oo vielä tutustuneet! Toinen J Balvin huippubiisi on tietysti Mi Gente, mutta sen olen linkanut tänne ennenkin, joten laitetaan nyt tää:

 

 

Ps. muistakaa ed. postauksen Pierre Robert -kisa - vielä ehtii osallistua!

Kommentit (14)

Vierailija
15/14 | 

Ihanasti kuvaat marraskuuta. Mulla on vähän ollut sellainen olo, kun kesä oli niin kiva tänä vuonna, että mitä nautintoja elämässä oikein on, kun ei ole uintia, päiviä rannalla jne. Mutta kynttilälyhtyä kuulostaa oikein hyvältä :)

langat odottaa neulojaa :D
16/14 | 

Jopas on kivat housut! Tyylikkäät, kävis moneen juttuun... ja jotenkin "yli kivat" tuolla tavalla rennon teepparin kanssa :) !!

Jokos muuten kohta saadaan "rautalanka-ohjetta" ihanaan raitaneuleeseen?? Hope so!! :))

Myytikki
17/14 | 

Marraskuu o hyvä. Se ei vaadi mitään. Pyytää vain: kohtele minnuu hyvin. Sitä sisäistä, kuuntelethan <3 Tykkään sumustakin, sata erilaista harmaata ja illalla tähdet. 

Krisu
19/14 | 

Ihanat nuo housut, ainakin sinun ylläsi, miltä sitten näyttäisivätkään meikäläisellä... mitä materiaalia nuo ovat? Töihin tarvitsisin jotkut tuon tapaiset siistit, mutta rennot...

Vierailija
20/14 | 

Hoikalle nuo housut sopivat, muttei vähäakään tukevampaa nuo eivät pue. Tulee mieleen miesten housut muutaman vuosikymmenen takaa, kun kangasta on poimutettuna runsaasti edessä. 

Vierailija
21/14 | 

Ihana asu! Ihana kello, mistä se on? Hopea näyttää mukavan raikkaalta ruusukultajanajakson jälkeen.

Anna

EmJei
22/14 | 

Mahtavat housut, mutta asiani koskee kuitenkin muuta. ;D Taannoin kirjoitit ulkonäköpaineista ja kerroit kirjoittaneesi töissä "positiivisuus" -lappusia ja liimanneesi niitä pitkin poikin. Taisin mainita tästä miehellenikin, koska kun jotain juonteitani näin kolmekymppisenä laskin, hän kommentoi "Kannattaisko sun laittaa peiliin sellainen Olet ihana -lappu?" Kuin kruunuksi kommentille, huoltoaseman veskissä (josta ne samaiset hitsin juonteet taas tuijottivat minua), huomioni menikin juonteista lappuun, jossa luki "Olet ihana" ja perässä vielä monta sydäntä. Tulin hyvälle tuulelle ja turhamaisuus ainakin hetkeksi unohtui!   

Zumbasta puheen ollen... Kuten säkin, olen aina elänyt tanssista ja latinomusiikista. Me yritetään liikuttaa meidän yläasteen tyttöjä ja vaikken liikan ope olekaan, tulin tarjoutuneeksi vetämään heille kunnon setin. Ihan kamalaa, että menen hetkuttamaan oppilaitteni eteen, mutta toisaalta en malttaisi ollenkaan odottaa! Jacob Foreveria vedetään. :D IIK! 

Sokruuuu
23/14 | 

Ovatko housut tämän vuoden mallistosta vsi mistä niitä saisi? Tosi kivat ja olen etsinyt tuollaisia!

Minttulii
24/14 | 

Iiks! Olen yrittänyt jättää jo viisi osallistumiskommenttia PR-arvontaan, mutta viestiäni ei näy. Mahtaakohan tämäkään näkyä, testi... Ja muuten sinulla aivan satumaisen rentouttava, hauska, kaunis, lämminhenkinen tyyli blogissasi. Kiitos ihanista lukuhetkistä :)

Arja
25/14 | 

. Moikka:) ja kiva kun vielä näkee normaalin kokoisen ihmisen , kun monet blogistit ovat liian langanlaihoja. Tämä on terve suuntaus, kiitos siitä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016