Aika pitkä pätkä kuvia. :)

Mullahan on tapana käydä kävelemässä muotinäytöksiä maailman ihanimmalle vaatekaupalle Frøken Friisille - siis ihan oikeasti, jos joskus tulette tänne Etelä-Norjaan, on toi Frøken Friis ihan ehdoton nähtävyys! Siellä on maailman paras valikoima ihania vaatteita. Ja meidän kukkakauppa myös! Sain kolme nippua pioneja mukaani; huonoksi olisivat muuten menneet.

Muotinäytöksen jälkeen lounasta rantaravintolassa ja lounaan jälkeen Hilde ja kasa lapsia yökylään ja avoimet ovet koko iltapäivän - porukkaa ulos ja sisään mutta niin sen kauniina kesä(?)lauantaina kuuluu ollakin. <3

 

Kun muuten olin sovittamassa näytösvaatteita ensimmäistä kertaa, kuulin samalla miten eräs ehkä munikäinen nainen osti vaatteita mulle ihan hurjalla summalla - ja hetken kuluttua toinen vanhempi nainen vielä hurjemmalla summalla. Mietin siinä sovituskopissa sitten, että mikä oikein mahtaa olla normaalia ja mikä hurjaa itse kullekin.

Ja heh mietin että okei, saan ostaa nyt ton haaveilemani Second Femalen hameen. ;) Olen mielestäni aika tarkka hankinnoissani, ostan mielelläni alesta tai käytettyjä vaatteita eikä mulle ole koskaan vielä käynyt niin, että keräisilisin vain kasan kivoja vaatteita kalliissa putiikissa ja kävelisin kassalle karsimatta vaatekasaa minimiin. Mutta voi tietysti olla etteivät nämä kaksi tuntematonta naistakaan tee sitä kuin kerran elämässään, mistäpä minä tiedän.

Mutta näytösvaatteita on aina kiva kokeilla ja fiilistellä ja nyt tuli tosiaan mukaan yksi hamekin taas. Lupaan käyttää sitä. Ihanaa että kohta pääsee vähentämään housuja, hameet ja mekot on niin paljon enemmän mun juttuja.

 

Muuten viikonloppu on mennyt tylsemmissä merkeissä; maalamalla tuoleja ja raaputtamalla terassin seinää. Äh... se on kamalaa hommaa. Odotan innolla että pääsen maalaamaan. Alkuviikoksi onkin sovittu vappuisampaa säätä eli kylmää ja sadetta, joten terassihommat jäävät pienelle pakkolomalle. 

Eikä täällä vappuakaan juhlita - hyvin olisin siis voinut raaputtaakin terassia vappuaaton. :D Mutta kivoja juhlintoja teille. <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010