Sellaista tänään. :) Leivottiin nopasti jopa lusianpäivän pullat, lussekatter siis. Tai laitoin itseasiassa lapset leipomaan; eihän näin hienoissa verkkareissa oikein voi muuta kuin hienostella etteivät likaannu. Verkkariasu on ollut päällä (ja löytyy Cubuksesta) viimeiset pari päivää; tosi kätevää heittää vain reilu lämmin villapaita tai -takki päälle.

Ja Aino on tehnyt muuten enkelikoristeetkin meidän minikuuseen. Kiva kun lapset alkavat olemaan tollaisia isoja ja tekevät jo vaikka mitä hommia. Ja silti ovat vielä aika pieniä, meidän omia. Ei niiden juuri haluaisi enää kasvavan ja silti jokainen päivä, kaikki iät ja jatkuva kehitys on parasta koko elämässä. Niin suuri kiitollisuus niistä <3 (se on ehkä tää joulukuu, joka saa herkistelemään harvasen päivä).

Olin muuten kuuntelemassa Ollin viulutreenien joulujuhlaakin näissä vetimissä. Siellä yksi tyttö lauloi niin älyttömän hyvin Sian Snowmanin, että me Ollin kanssa ollaan nyt ihan myytyjä. Ennen kaikkea sen tytön versiolle, mutta menee tää alkuperäinenkin:

 

 

Kommentit (5)

Kaarin
9/5 | 

Aivan ihana ja kaunis asu! Ja totta joulunajassa on jotakin taikaa, saa mielen herkäksi ja ehkä juuri tuo kiitollisuus nousee päällimmäisenä 🙏 Kiitos kauniista blogistasi ❤️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram