Kaupallinen yhteistyö; tuotteet saatu jolie.fi:sta

 

Olen jo pitkään tehnyt silloin tällöin yhteistyötä Jolien kanssa - enkä koskaan pettynyt heiltä testiin saamiini tuotteisiin! Joliella tuntuu olevan vain luonnonkosmetiikan luksusyksilöitä valikoimissaan. <3 Ihania koostumuksia, tuoksuja, tuloksia ja tietysti se olo, että kosmetiikka on luonnonmukaista.

Kirjoittelin tärkeimmät kuvaukset näistä tämän syksyn uutuustuotteista kuvateksteihin; kurkatkaa sieltä niin saatte vähän käsitystä minkälaisesta kosmetiikasta on kyse. Ja jos haluatte Joliesta hankkia, niin saatte näistä ja monista muista Jolien tuotteista -15% alennuksen koodilla "Johanna15" koko syyskuun ajan! Ale koskee siis monia verkkokaupan tuotteita, mutta ei tuotemerkkejä May Lindstrom Skin, Kjær Weis, In Fiore, Josh Rosebrook, Less is More, NUORI eikä Jolie bokseja tai lahjakortteja. Mutta ei huolta, siellä on paljon muita herkkuja. <3

Mun suosikki taisi olla (taas) Patyka; Dark Spot correcting serum. Mulla on aika epätasaisen sävyinen iho pisamineen, maksaläiskineen ja muine punotuksineen, joten tämä tuli tarpeeseen. Toinen ihana ihon tasoittaja on tietysti Absolutionin voidemainen peiteväri - miksen ole ennen käyttänyt tällaista! 

Myös Oilixian tuotteet yllättivät positiivisesti, tämä oli mulle ihan uusi merkki ja sekä putsari (loistava!!) että iholle jätettävä öljy toimivat todella hyvin. 

 

Nyt olisi hyvää viikonloppua - ihonhoitoa ja pientä Spa-toimintaa perjantai-iltaan. Hurja sade - tuuli - ukkosmyrsky ulkona. Hiukset sen mukaisessa pörrössä. Ehkä The Notebook (maailman söpöin leffa, eikö?) sohvalla ja ihan takuulla oliivieja iltapalaksi!

Pehmeää perjantai-iltaa teillekin. <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010