Niin. Sellasta täällä. :D

Tarkemmin sanottuna: Lumi tuli, mies lähti. Viikko sitten molemmat.

Kuinka ollakaan. Kyllä se osaa livistää.

No vitsi, hyvinhän tässä on pärjätty. Tai no. Mihin sen riman itse kukin laittaa. :'D

Kolaamisen lisäksi olen lähettänyt lapsia kouluun ihan väärissä vetimissä (luulin että perjantai oli hiihtopäivä ja mun lapset kulkivat sitten monoissa ja polttopuut repussa. Oikeasti olin vähän ylpeä että olin niin hyvin varautunut vaikka päivä vaärä). Tehnyt ruoaksi korkeintaan pakastepitsaa, makaronilaatikkoa ja puuroa (no ei sekään kyllä hullummin ole, ollaan sentään saatu ruokaa). Käynyt vain pakollisia töissä. Itkenyt syytä tietämättä koko kotimatkan autossa plus pari muuta kertaa (totaali väsy). Treenanut nolla. Syönyt vielä toisen antibioottikuurin. Laittanut ripsaria yhtenä päivänä. Nukkunut.

Kaikkein eniten nukkunut. Aamupäivällä, iltapäivällä ja yöllä. Kaikki yhtä hyvin.

Ensi viikollakin on vielä treenikielto. Enkä paljon käy töissäkään. Nyt on lepo.

Loppuviikosta alkaisi nimittäin loma, jolle on kiva lähteä terveenä. Jolle mies on jo siis jo lähtenyt. Veikkaan vaan, että mulle se maistuu vielä sata kertaa paremmalta ja niiiiin ansaitulta. En tiedä olenko koskaan odottanut ja tarvinut lomaa näin paljon.

 

Se tässä kai on pitänyt vauhdissa, ajatus lomasta. Ja sisu. Vähän liikaa vaan joskus tota sisua. Periksi voisi opetella antamaan aiemminkin.

Mutta nyt näyttää tuleva viikko oikein hyvältä. Antibiootit purevat, takana hyvin levätty viikonloppu ja ensi viikon vauhtikin on se lepo. Ja loma. Levollinen, hyvä olo. Kaikki järjestyksessä, kaikesta epäjärjestyksestä huolimatta. 

Levollista sunnuntai-illan jatkoa teillekin. Nähdään. <3

 

Kommentit (8)

HannaN
9/8 | 

Pystyn niin samaistumaan joskus sinun arkeesi. Oma mies töissä laivalla ja aina useamman viikon putkeen poissa. Yleensä aina silloin, kun mies on poissa, tapahtuu kaikkea, johon sitä miestä just tarvitsisi :)
Ystävä lähetti kerran mulle kuvan maitopurkin kyljestä, jossa luki: "Suomalaisissa lehmissä on tutkitusti eniten sisua" :) Näillä mennään! Kun ei vaadi itseltä liikoja ja pitää asenteen plussan puolella, niin yllättävän monesta jutusta selviää kuitenkin. Tsemppiä ja sisua! :)

Vierailija
10/8 | 

Pikaista paranemista sinulle!

Puolikuntoisuus on jotenkin niin energiaa vievä tila vaikka pitäisi vaan ottaa iisisti. 

No se on se kun ei ole se normitila eikä ole niiku oma itsensä olo .... niin ottaa aikansa. Tiedän tunteen.

Btw-Uni on parantavaa :).

Hyvää ystävänpäiväviikkoa sinne!

Vierailija
12/8 | 

Allekirjoittan niin tuon väsymyksen. Mies jo paristi verikokeisiin ja lääkäriin, kun nukun niin paljon. Tsemppiä ja parempaa oloa!

Vierailija
13/8 | 

Minkä merkin tuo kuvissa näkyvä paita on? Stemppiä viikkoon!

Vierailija
14/8 | 

Ihana paikka <3 Ihana tämä sinun Blogi <3

Vierailija
15/8 | 

Makea paita sinulla, mistä tuollaisia saa?

Ei-leen/Eedenistä itämaille
16/8 | 

Ohhoh, tulipa teillä sitten lunta oikein kunnolla kerralla. Ei ihmekään jos väsyttää, kyllä moisen määrän kolaaminen käy jo rankasta treenistä. Ja rankkaa se on lasten lähettäminen koulutiellekin yksinään.

Vaan täytyy kyllä todeta, että aina vain idyllisemmältä tuo teidän puutaloidyllinne näyttää lumeen hautautuneena :)

Voimia ja jaksamista ja hyvää lomaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010