Loppuviikko on ollut niiiiin kiireinen - kuten kai aina joulukuun puolessa välissä. 

Paitsi että töissä on ollut hurjasti hommaa, päädyin sitten järjestämään työpaikan pikkujoulutkin. Pikkujoulut vietimme torstaina, joka mulla oli ihan megakiireinen päivä töissä ja jottei mitenkään kauheasti olisi voinut heittäytyä hulluttelemaan, oli mulla tietysti oma jumppatunti perjantaiaamuna. Ja perjantai-iltana (taas toisen) salsaporukan pikkujoulut. 

Tänään, lauantaiaamuna olin sitten lupautunut ostamaan joulujuhlamekkoa Olavin tyttären kanssa. Ja sen jälkeen (eli NYT) ajattelin ihan vaan olla. Ehkä ottaa lasin viiniä ja karkkia ja sipsiä ja ihan mitä vaan ikinä mieli tekee. 

Näissä vaatteissa menty koko loppuviikko pikkujouluja lukuunottamatta. Mustat pellavasekoitehousut kuten hiuvikin ovat H&M ja villapaita Pierre Robert. 

Torstaina pidin muuten kahdeksasluokkalaisille (plus aika monelle opettajalle, parille perheterapeutille ja yhdelle fysioterapeutille) tuntia unen merkityksestä ja tärkeydestä. Ihan mielettömän mielenkiintoinen aihe - täytyy kirjoitella tännekin samaa asiaa pian. :) 

Mut nyt ihan vaan rentoutusta - meinataan jatkaa Netflixiltä sellaisen norjalaisen sarjan kuin Hjem til Jul katsomista. Suomeksi sarjan nimi on Jouluksi kotiin. Suosittelen lämpimästi jos meinaat löhötä lauantai-illan sohvalla kuten me. Lämminhenkinen sarja kertoo kolmikympisestä sinkkunaisesta, sairaalatyöstä ja ennen kaikkea joulun odotuksesta eli sopii hyvin katsottavaksi juuri nyt. <3 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram