Kenellä muulla on ikävä kesälomaa? 

Meillä lapset aloittavat koulunsa vasta nyt, tänään ja mulla viedään viimeisiä lomapäiviä loppuviikko. Vielä ehtii siis fiilistellä lomaa. Ja hei, kesää koko elokuun jos multa kysytään! 

Eli vielä on vaikka mitä kauniita päiviä.

Kuvissa jo ennenkin vilahdelleen kesätopin neuolmisen aloittelin varovasti lentokoneessa kohti Suomea ja valmistelin jossain vaiheessa ensimmäistä lomaviikkoa. Se on neulottu suomalais-italialaisen Palma Fibren kashmir -langasta, jota mulla jäi pari kerää yli tästä neuleesta. Suosittelen - ja niin hyvää lankaa, että viimeisetkin on käytettävä johonkin. 

Tämä toppi on niin kesäjuttu, etten nyt laita teille ohjetta (säästetään vaikka ensi keväälle), mutta lupaan että puikoilla on jo kovaa vauhtia tulossa jotain uutta syyskivaa. <3

Olli on muuten hurahtanut veneilyyn (vähän niinkuin tuo ukkinsa iso-Ollikin) ja haluaisi kamalasti oman veneen. Täällähän moni Ollin luokkakaveri on jo päristellyt omalla pikku moottorilla tämän kesän, että kyllähän meidänkin se ensi kesänä on varmaan hankittava. Soutuvenekin toki kelpaa; poikanen heräsi mökillä parina aamuna hartiat kipeinä ja kämmenet rakoilla. Niin paljon tuli retkeiltyä pikkuisella veneellä. Ikimuistoisia kesälomia, kesämuistoja. <3

Ja mun lookki oli noh, tota. Hiukset niin sekaisin että paras pitää kiinni ja pikkusen punaa piristämään huulia. Ihan parasta. 

Hyvää torstaita (mun pitää mennä pitkästä aikaa ohjaamaan jumppaa heti aamusta, apua!) <3

 

Kommentit (6)

Tiikerikakku
8/6 | 

Kauniita kuvia ja hetkiä jälleen kerran..osaat ihanasti tallentaa niitä.
Vaatekysymyksiä: mitkähän olivat siskosi kivat espadrillokset? Entä sun valkoinen röyhelö t-paita? Kiitos ja ihania kesäpäiviä <3

Eeri
9/6 | 

Kaunis kesätoppi ❤️ Itselläkin haaveena oppia kutomaan ja neulomaan kaikkea lapsilleni ja itselleni! Mistä tuo ihana pitkä pehmoisen näköinen neuletakki on mikä on päälläsi kuvassa? :)

Cramfort
10/6 | 

Piristät päivää blogillasi Johanna, kiitos että olet olemassa ❤

Vierailija
11/6 | 

Itse aion nauttia kesästä vielä pitkään :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010