Se on lomaa. <3

Olen vakuuttunut siitä, että parhaat kokemukset ja elämykset eivät suinkaan tule matkustamisesta kuten usein luullaan - että olisi muka pakko nähdä ja kokea ja avartua. Uskon, että parhaat muistot syntyvät kosketuksesta luontoon. Okei, matkustaminen tekee hyvää ja joskus haluaa nähdä muutakin kuin niitä kotimetsiä, mutta itse matkustaminen ei ole mikään must eikä tuo niitä suurimpia elämyksiä. Se on luonto.

Ehkä se, että istuu rannalla aurongonlaskussa. Ui lämpimänä kuohuavissa aalloissa. Kiipeää pitkän reitin vuorta ja haukkoo henkeä maiseman kauneudesta. Laskettelee lumista rinnettä Lapissa harvinainen vapauden tunne rinnassa. Ehkä se on lähimetsän polku. Tai kotikylän sataman laituri kesäiltana. Taivas kauneimmillan hetki ennen auringonlaskua. Luonto on usein se, joka saa meidät tuntemaan. Ja kokemaan ikimuistoisia hetkiä. Muistamaan hetkiä. 

Siksi olen vakuuttunut (ja tiedän), että pienelläkin lomalla saattaa kokea suuria tunteita. Ettei kannata vähätellä sitä, joka on ollut vain kotona kesän. 

 

Minkä hetken muistat parhaiten tästä kesästä? Minkä tunnelman?

Tuleeko sulle monta mieleen? Niin mullekin. :) Me ollaan aika onnekkaita. <3

 

Ja vielä on monta tulematta. Mieti niitä, tallenna ne uudestaan mieleen ennenkuin ne haihtuvat pilvinä ilmaan. Älä anna niiden unohtua - ne ovat tärkeitä, sillä ne muistuttavat ja saavat meidät tuntemaan että elämme. 

 

 

Kommentit (21)

Vierailija
22/21 | 

Aivan ihana päivitys, olen kanssasi niiiiin samaa mieltä.

Monet onnen hetket ja rentoutumisen tunteet onnistuvat ihan täällä kotimaassakin, kun vain

antaa niille tilaisuuden eikä ajattele että, ruoho on aina vihreämpää muualla .

Kirsi
23/21 | 

Taas jälleen kerran oli todella kiva lukea sun tekstiä ja katsella ihania kuvia. Tykkään blogistasi erittäin paljon. Se on aitoa, lämmin ja tuntuu läheiseltä vaikka ei henkilökohtaisesti tunnetakkaan.

Kiitos!

jenjey
25/21 | 

Neuleohjetta tulossa lähiaikoina? ;-) Tykkään ihan hirveästi sun neulomuksistasi. Olen neulonut pari ohjeellasi itsekkin, ihanan simppeleitä ja superkauniita. :) Harmittaa kun missasin sun kirjasi, sitä ei enää löydy mistään. 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
26/21 | 

Kiitos ❤️ Selvittelen kirja-asiaa, mutta tosi kuva kuulla että blogistakin saadut ohjeet ovat olleet helppoja ❤️

Susku
27/21 | 

Osu ja upposi, tuo teksti nimittäin. Juuri niin...äsken kävelin lähimetsän polkua kotiin ja ihailen sen kauneutta. Poimin kimpun kukkia ja maistelin mustikoita. Ihanan rentouttavaa lomaa teille!

Marjukka
28/21 | 

Ihana, tunnelmallinen postaus sinulta.Olen aivan samaa mieltä että luonto on se paras asia monellakin tapaa:se virkistää, voimaannuttaa, auttaa toipumaan, antaa energiaa.Kysyisin minäkin kirjastasi, saako sitä enää mistään, esim.Suomesta tai muualta tilaamalla?

Soilu
30/21 | 

Ihania kuvia jälleen!
Minäkin kaipaan neuleohjetta... miten olisi off shoulder-neule syksyn iltoihin??

Mirva
33/21 | 

Siis aivan ihania kuvia. Tänään oli viimeinen lomapäiväni ja vielä ei tee mieli takaisin töihin kun katselen sinun kuviasi.

Mistä sen sun kirjan saisi vielä matti myöhäisenä?

Vierailija
35/21 | 

Jäin jotenkin kaipaamaan ulkohuusin ihanuutta, vai onko metsässä ns"riuku". 

Vierailija
37/21 | 

Oon just tekemässä sun ponchoa :) ihana tulee.

Pia61
38/21 | 

Ihania maisemia, melkein tuntee mustikkametsän tuoksun kuvistasi ! Kiitos näistä. Ulkomailla asuvana, cityihmisenä, kaipaan pohjoismaista luontoa, metsää, järvissä uimista ja sitä verkkareissa oloa päivät pitkät.  

perhonen
40/21 | 

Voi kun on niin kiva lukea sun blogia, kun ihan samoja asioita, minäkin kävin mustikassa aamulla omassa pihassa lasten kanssa😉

Vierailija
41/21 | 

Ihana teksti. Minulla on valitettavasti ollut pahin kesä ikinä :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram