-Pure House Ibizaa <3

 

 

Heip, täällä me kuvattiin pari viikkoa sitten!^

Oi, nyt on aika ikävä takaisin (etenkin kun on paremmassa voinnissa), voisin lähteä heti Pure Houseen. <3 Oikein tosi lomapaikka -kuten huomaa me viihdyimme riippumatoissa ja -tuoleissa aina kun kuvaamisesta sai vähän taukoa. Ja ennen kuin kukaan epäilee mulla ja kuvauskaverillani Andersilla olevan liian lämpimät välit niin hei, se ei ole täyttänyt edes 30:tä. Ja mun miesmausta voin paljastaa sen verran, että se on jostain kieroutuneesta syystä suunnillen +10 mun omaan ikääni. Jostain syystä kun noi nuoret miehet eivät missään mielessä kiinosta vaikka kuinka kivoja, symppiksiä ja kypsän tuntuisia olisivatkin. 

Anders on tietysti muuten superkiva ja helppoa seuraa. Ja parroista tykkään (ei kai ihme)!

No, se mun miesmauista, sen ei pitänyt olla päivän teema. :D

 

Piti vaan fiilistellä muutamalla lämpimällä kuvalla ja auringonsäteellä - täällä ovat ilmat viilentyneet alle kymmenen asteen ja vettä tihkuttelee harvasen päivä.

 

Mutta sanon vaan, että elämässä kannattaa lähteä juttuihin. Tehdä enemmän kuin jättää tekemättä. Kokeilla asioita ja kerätä kokemuksia ja elämyksiä ja aina pysyä nöyränä elämälle ja ihmisille. Reissuista tai kokemuksista kun ei oma paremmuus kasva yhtään, mutta jos pysyy nöyränä, saattaa sydämen sivistys hyvällä tuurilla kasvaa. 

 

Laitan teille vielä yhden ibiza-biisin, sopivasti Rayos Del Sol, jonka siis kuulin ekaa kertaa Ibizan reissullamme ja jonka olen sittemmin omaksunut treenilistaani. Mut silmät kiinni; en tajua miksi noi latinovideot on aina pelkkää kalliita autoja ja bikinityttöjä... phuuh. Paljon hyviä iloisia biisejä, mutta aina en viitsi edes laittaa tänne kun ne ovat vain niin sitä. Lattarimiesten tekemiä. :/

 

 

 

Nähdään pian <3

 

 

Kommentit (6)

neito
7/6 | 

Hei! Jostain syystä tuo edellien postaus Lauantai(leo)mekko on kuusi kertaa peräkkäin julkaistu. Oliskohan tällä alustalla jotain häikkää ollut, kun sama juttu moneen kertaan?

silver
9/6 | 

Vau! Ihanan rento meininki! Hienoja kuvia.

Kysyisin vielä edellisen postauksen yhdessä kuvassa näkyvästä luomiväripaletista; minkä merkkinen paletti? On niin todella hyvät värit!

Riikka
11/6 | 

Hei! Olin tekemässä kirjastasi tyynynpäällistä s. 120 ja olisin kysynyt ruutuneuleesta, että tarkoitetaanko ohjeessa, että joka 4. silmukka lasketaan mukaan lukin tuo 1. nostettu silmukka vai laskeminen aloitetaan vasta sen jälkeisestä? Eli olisiko välissä 2 vai 3 silmukkaa?

Sanna
12/6 | 

Mulla mekko postaus näkyy vai kerran!
Ihanasti aina yllättyy, kun olet postauksen tehnyt. Näistä tulee vaan niin järjettömän hyvä fiilis, oli asia mikä hyvänsä. :)
Ihanaa syksyä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram