Kaupallinen yhteistyö Icebugin kanssa.

 

Mites teidän liikunnat joulukuussa? 

Uskaltaako edes kysyä? Näin neljä päivää ennen joulua. Pelottaako pimeys pois lenkkipolulta ja joulukiireet salilta? Onko teillä ollut aikaa?

Olen itse ollut ekstra tarkka treenien kanssa - en siis treenanut ekstrapaljon enkä yhtään ylimääräistä, vaan ollut tarkka etten keksi mitään muuta tekemistä mun vakkaritreeniaikoihin. Joulukuu ei ole mikään tekosyy. Etten edes yritä lähteä kauppakeskukseen muka ostamaan joululahjoja tai kahvittelemaan kavereiden kanssa tai jotain muuta tuikitärkeää tai jopa pakollista.

Pimeys nyt ei muutenkaan minua kauheasti pelota; muistan että joskus mun mielestä oli tosi ok juosta pimeässä ettei niin moni nähnyt (mun punaisena hikoilevaa naamaani) ja nykyäänkin kyllä pahinta mitä tiedän on liukkaus. Mulla on ollut tarkoitus ostaa sellaisia piikkilevyjä juoksukenkien alle, mutta luulen että ne ovat vähän kömpelöt juostessa, joten yhteistyö ruotsalaisen Icebugin kanssa tuli hyvään saumaan! 

Valitsin itselleni juurikin juoksuun kaipaamani nastakengät, mutta melkein harmittaa etten ottanut vaikka näitä supermakeita nahkakenkiä, joita voi käyttää ilman nastojakin. Mies oli tosi tyytyväinen omiinsa; melkein yllättyneenä totesi etteivät kengät ole yhtään jäykät tai kovat. Sitäpaitsi talvellakin kalastavalle miehelle jäisillä kallioilla ja rannoilla nämä ovat aivan ykköset.

Lasten kengissä plussaa on se, että nastat saa helposti irrotettua; tosi kätevää jos suuntaa ulkovetimissä vaikkapa kauppaan. Ei tarvi kävellä nastoilla kaupassa. 

 

Ihan mahtava fiilis, kun kenkä pitää eikä lipsu jäälläkään! En olisi uskonut. Nastat ratisevat vain kivasti ja ottavat kunnolla kiinni peilikirkkaaseen kallioon. Lähdin tästä melkein suoraan juoksulenkille; villapaidan alla oli valmiina juoksufleece. 

Niin että nyt ei ole tekosyitä olla juoksematta talvellakaan. ;) Mullahan se harrastus on melkein aina jäänyt talveksi, mutta nyt tulee kyllä heitettyä lenksua!

 

Mutta ei se mitään jos joulukuu vähän rennommin onkin mennyt - joskus niitä taukojakin on pidettävä! :) Nyt alkaa mun tauko suurimmista ponnisteluista. Ei juoksuja eikä jumppia toviin. Tekee oikein hyvää kropalle sekin. <3 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram