*vaatteet saatu tanskaliselta Bluelta*  Ei mikään maksettu mainos siis, mutta nämä ovat hyviä laadukkaita vaatteita, joita mielelläni vähän kehun esittelen. <3

 

Tällaisissa rennoissa tämä viikonloppu! Ajelimme perjantaina heti töiden jälkeen Porsgruniin kuuntelemaan (ja tanssimaan) salsakonserttia - autossa oli ihana istua kiristämättöimissä vaatteissa. Konsertissa en tainut montaa biisiä istua paikallani; bändi soitti just sellaista kunnon perinteistä salsaa. <3 Meillä oli mukana yksi mun suosikkitanssiparnerini Frederik, joka on melkein eläkeläinen; reippaasti yli kuusikymppinen siviili-inssi, jonka kanssa meillä on aina tosi kivaa tanssilaittalla. Kurkatkaa vaikka istagramista; laitoin sinne pienen pätkän ihan illan viimeisiltä biiseiltä kun olimme jo aika väsyneitä. 

Katsokaa siis Frederikiä - kannattaako tanssi? Jep! Pysyy ihan varmalla nuorempana pidempään ja vitsi miten paljon iloa tanssi tuo iästä huolimatta! Salsa on mulle iso elämänilon lähde ja piristysruiske. Vielä on paljon opittavaa ja hiottavaa ja parannettavaa, mutta se siinä just kivaa onkin; kehittyminen ja leikkiminen. Olen sitäpaitsi, onneksi saanut Olavinikin mukaan kursseille - ihan mahtava harrastus yhdessä. <3

Ja täällä on ihan kevät. Söimme vuoden ekat jäätelöt ja kahvit rannassa. Ihan vierekkäin.

Elämä on hyvää. Tästä voi taas lähteä uuteen viikkoon. <3

Ja hei, mun lempparilettiohje tulee tässä! Tämä ei oikeastaan ole letti, vaan neljä poninhäntää, mutta lopputulos on muhkeampi ja pidempi kuin oikea letti:

1) Tee neljä ponkkaria. 2) Jaa ylin ponkkari kahtia ja kiinnitä osiot seuraavan ponkkarin alla. 3) Jatka samaan malliin kunnes kaikki neljä ponkkari on kiinnitetty. Vedä osoita vähän auki ihan lenkkien tyvistä. Todella helppo, pitävä, pysyvä ja muhkea letti! :)

Kommentit (6)

Elinaaaa
11/6 | 

Millä kiinnitit ponkkarit aina toisen alle, pompula vai pinni?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010