*Kaupallinen yhteistyö Happy Joen kanssa

 

Kun on mennyt viikko niin, ettei nähdä ja tunnin lenkki ei riitä mitenkään kertomaan kaikkia ajatuksia ja tuntemuksia. Kun molemmilla on kamalasti kerrottavaa. Kun lenkin jälkeen se ei-suomalainen ehdottaa, että lämmitetään sauna. Silloin otetaan myös sauna-siiderit. Ja kun saunassakin vielä istutaan tunti höpisten. 

Mulla ei koskaan ole ollut tarvetta kauhean suureen kaveripiiriin, mutta sitäkin enemmän arvostan niitä harvoja ystäviä joita mulla on. Tänne muutettuani olin ehkä varovainen, enkä jotenkin holmösti edes halunut uusia läheisiä ystäviä, sillä pelkäsin korvaavani uusilla vanhat. Hölmö ajatus, mutta jotenkin kai ajattelin, etten kuitenkaan koskaan voi saada niin hyviä ystäviä kuin ne pari parasta Suomessa.

Siksi on suuri onni, että niin on käynyt. Että olen saanut uuden melkein siskon. Parhaan ystävän, joka ei kuitenkaan ole korvanut ketään eikä mitään. Joka on vain suuri bonus ja joka tekee arjesta kevyempää ja iloisempaa - niin kuin ystävät tekevät. Se on suuri onni ja mulla on käynyt todella hyvä tuuri. Melkein-sisko-kavereita ei välttämättä aikuisella iällä löydy.

Siidereistä mulle tulee mieleen aina hyvät ajat. Sisko. Parhaat ystävät. Salaisuuksia, naurua, kuplivaa oloa.

Hetkiä, joita toivon tähän elämään mahtuvan vielä paljon. <3

 

"Plant a smile, harvest happiness."

Kommentit (10)

Vierailija
11/10 | 

ihana kuulla ystävyydestä! kai se monesti vaatii, että viettää paljon aikaa toisen kanssa, ennen kuin ystävyys syventyy aikuisiällä. kippis! :)

Käyttäjä5024
Liittynyt26.10.2016
13/10 | 

Minä ihan kauhistuin! Kuvittelin ensin, että puhut miehestäsi, mutta huh, tarina kertoikin ystävyydestä. Friends rules ok!

Toivoopi Hallelujah sataa takkeja

Anppis
14/10 | 

Ihana hyvän mielen postaus taas! :) Olen itse sitä mieltä(viitaten toiseen kommentoijaan), että alkoholi aiheuttaa pahaa vain väärin käytettynä eli humalahakuinen juominen, liikakäyttö, humalaisuus lasten seurassa yms :) Tupakkaa taas ei voi oikein edes käyttää, joten aika ontuva vertaus :D Ihanaa viikonloppua kaikille :)<3

Vierailija
15/10 | 

Alkoholistin vaimona tiedän että alkoholin väärinkäyttö ei parane pulloja piilottamalla. Alkoholista normaalisti kiinnostuneet eivät mainoksista pahastu. Itse luen mielelläni esim. viiniuutuuksista, joku toinen on sidukan ystävä.

Mukavaa viikonloppua kaikille, niillekin jotka taistelevat demoneja vastaan.

Vierailija
16/10 | 

No kyllä tupakkaa voi käyttää. Monet nimenomaan  polttavat kun nauttivat kohtuudella alkoholia. Siis ulkona, ei kai kukaan enään sisällä polta. Nuorisotyöntekijänä en itse alkoholia mainostaisi. Blogi on muuten kiva.

Vierailija
17/10 | 

Vastaan vielä sulle alkoholistin vaimo, että itsen alkoholistien lähisukulaisena pahastun alkoholimainoksista, koska se on niin viisasten juoma, ettei sitä tarttis mainostaa. Itse olen absolutisti.Eli me ihmiset reagoidaan erilailla asioihin, näihinkin mainoksiin, vaikka ei niitä demoneja olisikaan.

Vierailija
18/10 | 

Suomalaiset on ikävä kyllä edelleenkin junttikansa alkoholin suhteen,se on kuin punainen vaate. Kohtuukäyttöä ei suuren osan mielestä edelleenkään ole, on vain se ääripää,lärviin veto. Kaikki nämä juntit saisivat muuttaa vaikka pariksi kuukaudeksi Eurooppaan ihmettelemään erilaista kulttuuria.Loisto siideri muuten tuo uusi kuiva HappynJoe!

Vierailija
19/10 | 

Kyllä minuakin nämä Happy Joe -mainokset vähän harmittavat kun niitä on ollut tässä blogissa aika monta.

Mutta se täytyy tuon juomanvalmistajan kunniaksi sanoa että hyvän mallin ovat siiderilleen saaneet. Johanna osaa tehdä sinänsä vallan luontevia postauksia tuosta siiderin juonnista. Kuvat ovat kauniita, teksti kuin parhaankin copywriterin kynästä (varsinkin tuo lopputeksti) ja kun me aktiiviset lukijat tunnemme tervehenkisen kirjoittajan, siiderinjuonnista ei mitenkään voi välittyä kuin positiivisia mielikuvia (lenkki, sauna, ystävyys, kuvaan asetellut parsat ja hedelmät).

Vierailija
20/10 | 

Nyt on pakko antaa palautetta blogisi ulkoasusta. Sivu on laitettu niin täyteen mainoksia että mobiililla selatessa sivu tökkii todella pahasti! Sivun avaaminen, kommenttien lukeminen, selaaminen ja kuvien lataaminen on todella hidasta, koska ei meinaa latautua kaikkien mainosten alta.Toivottavasti pystyt vaikuttamaan asiaan jotenkin.
Tuo Happy Joe -postaus on ihanan freesi. Tykkään itsekin heidän tuotteista. Olisiko mahdollista muut alkoholiaiheiset jutut? Esim. viini tms.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012