Kiitos ihanien mökkipaikkojen lainasta äitille ja tädin porukalle. Kiitos että saatiin juosta alasti mereen uimaan aamusta iltaan ja kiitos, että saatiin saunoa joka ilta. Kiitos grillimakkaroista ja kiitos ylläpidosta niille, jotka ovat meitä hoitaneet ja hemmotelleet ja ennen kaikkea kiitos seurasta kaikille, jotka meidän kanssa aikaa vietitte. <3 Kaikille, jotka viitsivät tulla meitä tapaamaan ja jotka järjestivät meille aikaansa - sitä kallisarvoisinta mitä meillä on antaa ja saada.

Kiitos vielä viimeisistä auringonlaskuista, viinilasillisista ja tansseista pianistin säestyksellä Ruotsin laivalla - lapsilla oli superhauska ilta. Ja aikuisilla. Se kotimatkailtakin.

Poislähtö oli taas ihan kamalaa. Ja odotetaan seuraavaa kertaa innolla.

Olen kai sanonut kiitos taas aika montaa kertaa, mutta se on hyvä sana. Ja kiitollisuus on hyvä ominaisuus olla mukana. Kiitollisuus on sellainen helppo tapa olla onnellinen. 

 

Nyt olen just ehtinyt pesemään kymmenen päivän pyykit ja voinkin sitten pakata (tänään varattua) huomista Espanjan reissua varten. Nopea lenkki ensin Hilden ja Mereten kanssa; pitkään aikaan ei olla vaihdettu kuulumisia. <3 Viikolla yritän sitten raportoida teille jotain Espanjansta, iiks. :)) 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010